Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, biraz fazla sessizdir ama şakayı , espriyi çok sever... ancak çoğu şeyi içlerinde yaşarlar. kapalı bir kutu gibi... bi de akrep erkeği hayatında mutlaka bir spor dalıyla uğraşmış ya da uğraşıyordur.. genelde atletiktirler.. bilmem sizinkiler de aynı mı??
Balık burcunun iki cinsi varmış :) Biri işe yaramazmış :) Benim eşim balık ve ben onu çok çok çok çok seviyorum. Harika bir dost mükemmel bir eş, kadın ruhundan anlıyor, sevgisi gözlerinden okunuyor, sakin, sevgi sözcüklerinde çok cömert, kolay eğitebiliyorsunuz -tatlicadiarzu-
Huzur dolu bir yuva için balık diyorum :asigim:
zodyakın 2 problemli çocugu vardır biri yengeç aşırı inatcı dedim dedik evcimen ama sıkıcı tiplerdir geçmişe çok takılırlar ve kabuguna çekilirler biride başaktır başaklar evim dagılcak die misafir çagırmazlar
Ben akrebim nişanlim yengeç
annem herkese yazik oldu çocuğa deyip dolaniyorkaydirigubbakcemile3
düşmana ne hacet annem varkenkaydirigubbakcemile
ben akrebim sevgilim yengeç..
herkes sevgilime sen cennete gideceksin diyor -tatlicadiarzu-
haklılar mı bilemicem kaydirigubbakcemile3
yengeç erkeği kuzu gibidir ya..
yemeğini yesin,iki güzel söz duysun,sonra sarılsın otursun..
höz-zöt,abuk kıskançıklar,kabalıklar hiçbiri yoktur..
arada sıkıcı olabilir evet,buna katılıyorum..
kesinlikle yengeç özelliklerindede yazar zaten en iyi eş bu burçtan çıkar diye çok romantik ve duygusaldır evine çok bağlıdır gereksiz kıskançlıkları yoktur vs..kesinlikle yengeçler diyorum ben