İlişkiden sonra yanma hissi

cindyybeby

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
108
20
18
Merhabalar.Adete 4-5 gün kala,ilişkiden sonra aşırı yanma hissediyorum.Enfeksiyonum kendimi bildim bileli var.Antibiyotik veriyorlar sürekli.Ama normal zamanlarda olmazken,adete yakın olan ilişkide aşırı yanma hissediyorum bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Bağışıklığınızı guclendırın takvıye alın sürekli enfeksiyon var die antibiyotiğe bağlanmayın

Ben aslında kullanmak istemiyorum ama gittiğim her doktor antibiyotik veriyor.Takviye edici gıdalar enfelsiyona iyi geliyor mu?
Bağışıklığınızı güçlendirirseniz enfeksiyonu azaltabılirsiniz .

Nioli yağı
Pamuklu çamaşır
Doğal deterjan kullanın iç çamasırlarınız ıcın

Kızılcık için wc nizi sürekli yıkayın öyle kullanın dışarda wc kullanmamaya dikkat edin bol bol su için enfeksiyon yapmayacak yiyecekler tüketin çamaşırınızı günde 3 kez değiştirin günlük pedlerden uzak durun

ya sanırım vajinanın kendine has bir temizleme yöntemi varmış.Ben aşırı yıkanan biriyim günlük 3 çamaşır değiştiririm ve gün içinde yıkanırım sürekli.Doktorum dengeyi bozduğumu söyledi.Sizin söylediğiniz gibi pamuklu çamaşır giymeye başladım bir aydır.Dışarıda veya başkasının lababosunu kullanmak asla benim yapacağım birşey değil zaten.Çok çok teşekkür ederim tavsiyeler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…