senin anlattığın gibi bende aynı şeyler yaşıyorum,kendi anneme ve ablama sorduğumda aynı şeyler söylediler hepsinin içeriye girmesi gerekmiyormuş ama olmuyor bir türlü bizde bir sene olacak korunmayalı haladaha tık yok..ilişkiden hemen sonra ayaklarımı dikiyorum tabi bunu uzun süre yapamıyorum bende biraz ayaklarımı kendime doğru çekiyorum,biraz kıpırdansam o meniler hepsi akıp gidiyo.o zaman çok sinir oluyorum..dışarıya çıkmasınlar diye tanpon bile koydum ilişkiden sonra yok fayda vermedi...bir şekilde oraya yerleşmiyorlar gibi geliyor...hayırlısı diyorum..:çok üzgünüm:
arkadaşlar ilşkiden sonra elbetteki spermler dışarı çıkacak,,içeride depolanacak hali yok,eğer çıkmıyan varsa parmak kaldırsın.......
evet maalesef( gelmesi için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz her yolu deniyoruz ama o kadar nazlılarkı bitanesi bile gelmiyor
kadın vajinası vantuslu kuyu deilki huppp diye hepsini çeksin içine bir ilkişkide bir erkek milyonlarca sperm atıyor ve bunlardan bitanesi nadir olarakta 2 tanesini alıyor kadın yumurtası ...
hepsinin içinde kalmamasını en basit mantıkla burdan cozebilirsiniz ...
dısarı atılması normal ...
yarım saatt falan bacakları uzatıp ust uste atıp yatar pozisyonda kalmanızı oneririm ... sonrasında gene akacakır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?