yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
geri kalanına gelnce burası bi dayanışma ve yardım sitesi etrafındaki insanlardan daha çokğuyla iletişime geçip yardım alabiliyorsunuz bu site bunun için var önce bunu bir anlayın gelelim kendi doktorumuz olmaya ben 6 yıl sağlık eğitimi aldım burda sizin bildiklerinizden daha fazla tıbbi bilgiye sahibim. insanların çaresizlikle yazdığı yazılara siz komik diyorsanız bu sizin ayıbınız komik görenler lütfen yorum yazmasın sizinle uğraşaak halimiz yok sizin anlayamayacağınız konular bunlar.ben laboratuvar teknikeriyim kendi kendimin yeterınce doktoruyum Allah kimseye vermesin ama çocuk işin içinde olunca her yolu deniyorsunuz lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın
geri kalan ve bana yardımcı olan arkadaslarıma teşekkür ediyorum
ewt bitane si yeterlide oda gelip bizi bulmuyo
tabiki dısarıya cıkacak benim sormak ve anlamak istediğim o değil yani ilişki biter bitmez penis vajinadan çıkarken spremler onunla beraber dışarıya cıkıyor benim anlatmak ıstedıgım buydu yoksa içeride kalması gibi bişey söz konusu değil cevremde bır cok arkadasım var onlara sordum lavaboya gıttıklerınde dısarıya cıkıyormus mesela ama ben ayagımı havaya kaldırmadan dısarıya cıkıyor neyden olabılır merak ettıgım sey bucanım spermlerin dışarı çıkması gayet doğal...
zaten milyonlarca sperm var hamile kalmak için bir tane gerekli...
canım merak etme benimde aynı 6 aydır korunmuyorum ama tık yok....bizzim sorunumuz bu işte herşeyi kafamıza takmamız...boşver çıkarsa çıksın dışarı 1 damlası bile yeterli sadece stres yapmamamız gerekiyor...takmamaya çalış eminim o ay hamiş kalıcan...sağlıcakla kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?