ilişkiden sonra ne kadar yatılmalı?

Bende her iliskiden sonra yatiyorum 1 saat. 6 aydir bi tik yok. Bu ayda olmazsa
doktora gidicez. En azindan esimin sperm kalitesine baktirmak icin.
Boyle bebek isteyip de olmayinca insan strese giriyor.
Ne zormus yasayinca anladim

evet yasamadan bilemiyorsun ben evlenir evlenmez cocuk yapacaktim kolaydi sanki :) ya insallah her isteyenin olur evet dr gidin bence sorun olmasada bir yil zaman veriyor hekimler

evet yasamadan bilemiyorsun ben evlenir evlenmez cocuk yapacaktim kolaydi sanki :) ya insallah her isteyenin olur evet dr gidin bence sorun olmasada bir yil zaman veriyor hekimler

kesinlikle gitmek istiyoruz eğer problem varsa başta çözülsünki bizde en azından bılelım ne yanlıs gıdıyor. yoksa boyle her ay bebek olucak umuduyla beklemek hıc kolay ıs degıl. 1 sene ıcınde de olmazsa ya asılama yada tup bebek onerıyor dr lar. asılama cok malıyetlı olmasada gecen tup bebek fıyatlarına baktım almıs basını gıdıyor. durumu olmayanlar ıcın bebek sahıbı olma sansıda azalıyor bu sekılde hayırlısı bakalım.

ve benden sana bir tavsiye senin kadin dogumcun egerki ilk sen goruneceksen ayni gun diyelim ki seni muayne eti ve sorun yok dedi ayni gun esinin sperm testini gormek istemesse dr kesin degistir yoksa o dr bence ticari dusunuyor ben bir onceki dr gitim bana uc ay yumurtlama ilaci verdi ama problemin olmadigi halde uc ay ayni yumurtlama ilacini kulandim her ay iyi dedi uc ay sonra himm zaman esin sperm testi yapsin bakalim dedi ilk dr du bise bilmiyordum hemen dr degistim ve gitigim dr bakti bende sorun yok hemen esimden sperm testi istedi bende hazirdi gosterdim esinde sorun yok dedi zamana ihtiyac var dedi bende okudugum kadariyla rahim filmi cektim iki ay sonrada hamile kaldim

1-2 saat bile 5-10dk yeterli.. spermler ölüyor zaten belli bir süre sonra boşuna işkence gibi beklemek gereksiz olacağı varsa zaten olur zamanı gelince sabırlı ol inşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürsün.

dr un ıyı mutlaka sart. yoksa senın dedıgın gıbı beklersın farkına varmadan 3-4 ay belkı 1 sene. sen nasıl hamıle kaldın pekı? ozel bırseyler yaptın mı?

ben ozel bise yapmadim ama rahim filmi kanallarimi tamamiyle acti diye dusunuyorum tikaniklik yoktu ama dr soylemisti sansin yuzde kirk arti diye ve esimin iltihabi vardi sperm kalitesini dusuruyordu e vitamini aldi cok sukur ciddi sorun yoktu umarim seninde yok ve olur bence hemen yarin git baktir

Bat tarıhım 25 kasım. ınsallah adet falan olmam da dr a da sadece hamılelık testı ıcın gıderım. eger adet olursam hemen ertesı gun gıdıcez buyuk bır ıhtımalle adet bıttıkten sonra testlere baslarlar.

e hadi inş kalırsın cnm ben de geçen ay 30 unda oldum ama yumurtlama dönemi hesapladığımda 28 diyordu inş bakalım bekliyoruz

canım böle şeyler yapmana hiç gerek yok allahım sana bebeği nasip ederse her şekilde olur ben böle şeylere inanmıyorum hiçde denemedim ve şuan hamileyim allahım nasip ederse olur yoksa istediğini yap gene olmaz.

ben dra sormustum eger spermler asırı sıvıysa gerı cıakr ozamn yatmalı degılse yatmaya gerek yok demıstı haydar dümende yazıalrında hep vajına cıkmaz sokak gıbıdır giren cıkamazmıs gerı:))der az yat yeter stres yapma ıllakı öyle yatınca olcak dıye bısey yok

Slm kizlar iliskiden sonra hemen ayaga kalkmak ve banyo yapmak hamile kalmyi engellermi....

4yıl boyunca ayağımıda diktim popomuda ama olmadı.yapmadigim aylar hamile kaldım 2 oğlum varr.rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…