Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yasamadan bilemiyorsun ben evlenir evlenmez cocuk yapacaktim kolaydi sanki :) ya insallah her isteyenin olur evet dr gidin bence sorun olmasada bir yil zaman veriyor hekimler
ve benden sana bir tavsiye senin kadin dogumcun egerki ilk sen goruneceksen ayni gun diyelim ki seni muayne eti ve sorun yok dedi ayni gun esinin sperm testini gormek istemesse dr kesin degistir yoksa o dr bence ticari dusunuyor ben bir onceki dr gitim bana uc ay yumurtlama ilaci verdi ama problemin olmadigi halde uc ay ayni yumurtlama ilacini kulandim her ay iyi dedi uc ay sonra himm zaman esin sperm testi yapsin bakalim dedi ilk dr du bise bilmiyordum hemen dr degistim ve gitigim dr bakti bende sorun yok hemen esimden sperm testi istedi bende hazirdi gosterdim esinde sorun yok dedi zamana ihtiyac var dedi bende okudugum kadariyla rahim filmi cektim iki ay sonrada hamile kaldim
Bat tarıhım 25 kasım. ınsallah adet falan olmam da dr a da sadece hamılelık testı ıcın gıderım. eger adet olursam hemen ertesı gun gıdıcez buyuk bır ıhtımalle adet bıttıkten sonra testlere baslarlar.
e hadi inş kalırsın cnm ben de geçen ay 30 unda oldum ama yumurtlama dönemi hesapladığımda 28 diyordu inş bakalım bekliyoruz