ilişkiden sonra ne kadar yatılmalı?

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar ilişkiden sonra ben bazen sabaha kadar bazen de 1-2 saat yatıp kalkıyorum sürekli popomun altında yastık olmasından sıkılıyorum ve sonra duşa giriyorum.acaba çok mu erken kalkıyorum ve 1-2 saat yatıp kalktıktan sonra duşa girdiğimde bikini bölgemi yıkıyorum ama aslında vajinal duş yapılmaması gerektiğini söylüyorlar sizce bi sorun olur mu? hakkaten bu benım hamıle olmama engel olur mu?

1-2 saat gayet yeterli bir süre rahat ol, vajinal duş konusunda yeterli bilgin yok sanırım. sakıncalı dediğin vajinal duş rahmin içine su püskürterek yapılan doktorların kesinlikle yapmayın dediği bir şey ve evet gebeliği önleme riski yüksek aynı zamanda son derece sağlıksız dış genital organı yıkamak vajinal duş değildir ve yapılması gereken bir şeydir yapmazsan mantara davetiye çıkarırsın

bence yatmana bile gerek yok.zaten spermler hızlı hareket ediyor.hem yatarak kendini strese sokarsın.olacak mı olmayacak mı diye.ben ne altıma yastık koydum ne ayaklarımı yukarı kaldırdım ne de 1-2 saat yattım ve bebiş planının ilk ayı hamile kaldım.bence doğal akışına bırak yoksa stresten olmaz bebiş.

bence yatmana bile gerek yok.zaten spermler hızlı hareket ediyor.hem yatarak kendini strese sokarsın.olacak mı olmayacak mı diye.ben ne altıma yastık koydum ne ayaklarımı yukarı kaldırdım ne de 1-2 saat yattım ve bebiş planının ilk ayı hamile kaldım.bence doğal akışına bırak yoksa stresten olmaz bebiş.

ben ilk hamileliğimde yatarak kaldım sonra gebeliğim sonlandırıldı eğer yatmazsam sankı kalamayacakmışım gibi

bir iki saat iyi bile yatmışsın ben dayanamıyorum ilişkiden sonra beş on dakika yatıyorum hatta ayaklarımıda havaya kaldırıyorum ama ondan sonra lavaboya giriyorum benim bebişte bundan dolayı olmayabilir beş on dakika yeterli mi

benim doktorum ayakların havada 1 saat yat diyo hep ve üstüne basa basada tekrarlıyor bu çok önemli mutlaka yap diye.
6 aydır tedavi görüyorum ilk 3 ay doktorun dediği gibi yaptım ama sonuç negatif.artık yapmıyorum sanki herkez ayaklarını havaya dikiptemi hamile kalıyor

stress yaptıkça takıntı haline getirdikçe bebişlerimizin gelmesini erteliyoruz :5: her şeyden önce kafamızdan çıkarmamız gerekiyor bunu da yapmakta zaten mesele :(

1 saat kadar yat..ayaklarını bi en az 10 dk havaya kaldır...sabaha yıkan...ben bu yöntemle 2 çocuğumada istediğim zamanda hamile kaldım..yalnız şu an rahatsızım..işallah bi prblem olmaz...

1 saat kadar yat..ayaklarını bi en az 10 dk havaya kaldır...sabaha yıkan...ben bu yöntemle 2 çocuğumada istediğim zamanda hamile kaldım..yalnız şu an rahatsızım..işallah bi prblem olmaz...

havaya kaldırmak zor gerçekten ama sabaha kadar popomda yastıkla uyuyorum

Kızlar ben de yarım saat sonra dusa giriyorum vajinanın sadece üzerini yıkıyorü m içini değil sonuç da abdest alıyoruz sabah a kadar o şekilde hiç uyumadı m korkuyorum temizlen me den uyuyun ça

ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ve özellikle iğne olduğum ay en az bir saat yattım hatta banyomu sabah yaptım garanti olsun diye galiba fazla ayakta dahi durmadım ay onun sitreside çok kötü ama beş yıldır çocuk özlemi olunca herşey yapılıyor :50:

bugun ısyerınden bır arkadasıma sordum hamılelıklerını planlayıp planlamadıgını o da planladıgını soyledı fakat ılıskıden sonra hıc 1 saat uzanmamıs ayaga kalkmıs. bende dedımkı ama ayaga kalkınca cogu cıkıyor menının. o da evet cıkıyor ama cogu tuplere dogru ılerlıyor zaten dedı. ve 3 kere bu sekılde hamıle kalıp dogurmus. her hangı bır sorun olmamıs ayaga kalkmasıyla. valla bılmıyorum ne yapmak gerek ben 1 saat uzanıyorum yıne de tık yok 6 aydır :(

bence uzanmak lazim bazi spermler yavas oluyor ilerleyemiyor sen uzandikca ilerleme sansi artar bence uzulme bende 7 ay hamile kalamadim cok ugrastim uzandim en az bir saat sonra kendimi yikamadim ayaklarimi uzatim falan olmadi sorun yoktu sperm hareketliligi yavasti esimin ama cocuk olur zamana ihtiyaciniz var diyordu dr en az bir yila ihtiyac varmis ben 8 inci ayimda hamile kaldim ama yine uzandim :) cok sukur 16 haftalik gebeyim darisi isteyenlere

bu iş havaya dikmekle yatmakla alakalı değil ..ben 1,5 yıldır ayaklarım havada yattımda ne oldu ..sonuç negatif..
korunrken hamile kalanlar nasıl kalıyor..
nasip işi bu iş..
nasibinde varsa istersen amuda kalk yine olur

tamam nasip ama soyle bise var dr gidersiniz esinle bakarsiniz problem yok yada tedavi olursunuz sonra uzan yada ayaklarini kaldir canim benim esimin ilk 6 ay iltihabi vardi diye olmadi bundan dolayi sperm kalitesi hizi ilerleme hizi dusmus diye dr uzan demisti cunku yavas iltihap gitikten sonra 2 ay sonra hamile kaldim tabi bu arada acben rahim filmide cektim belkide bendede vardi problem ama haklisin bazilari korunuyor bazilari ilk aydan hamile kaliyor kismet alahim sanada versin tum isteyenlerede

Ben de ayağını havaya dikmeye, yatmaya inanmıyorum.9 aydır uyguladım ama sonuç aynı.millet hiçbirini yapmadan rahatça hamile kalıyor.sabaha kadar da yattım ki sonuç yine hüsran.benim kısmetimde çocuk yok sanırım.

bence rahat olun kızlar böyle kasmayın kendinizi haberlerde duyuyoruz küçücük kıza tecavüz edilmiş hamile kalmış vs. olucaksa zaten olur yani olayı stres yapmaya gerek yok olmuyorsada tıbbi destek alınır bana böyle ayakları havaya dikmek saçma geliyor spermler çok hareketli...

bazi spermlerde bildiginiz kadar hareketli degil hareket bozuklugu oluyor iste

Back