Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden sonra kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Kondom+geri cekilme ile oldu olabilie mi yine deYumurtlama günlerinde kanama görülebilir tam o güne denk getirmiş olabilirsiniz. Eğer tam korunma yöntemi kullanmıyorsanız gebelik ihtimali azımsanmayacak derecededir
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
İkisi de tam koruma sağlamayan yöntemler olabilir tabii. Büyük ihtimalle yumurtlama gününüzdü ve en ufak zevk suyu spermi bile döllenme gerçekleştirebilirKondom+geri cekilme ile oldu olabilie mi yine de
Bu kanama gebelikten dolayi olabilir mi yaniİkisi de tam koruma sağlamayan yöntemler olabilir tabii. Büyük ihtimalle yumurtlama gününüzdü ve en ufak zevk suyu spermi bile döllenme gerçekleştirebilir
İlişkiden 1 gün sonra hemen gebe kalınıp kanama oluşabilir mi
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Hayır ilişki yaşadığınız zaman yumurtlama dönemi olur ve gebelik şansı yüksek olur. Yani döllenme ihtimali yüksekBu kanama gebelikten dolayi olabilir mi yani
İlişkiden 1 gün sonra hemen gebe kalınıp kanama oluşabilir mi
Kusura bakmayın yine rahatsiz edicem amaHayır ilişki yaşadığınız zaman yumurtlama dönemi olur ve gebelik şansı yüksek olur. Yani döllenme ihtimali yüksek
İlisli gününden beri yani pazar gününden beri lekelenmem var bugün bildiğin adet baslangıcı gibi arttı
Hastaneye gitmelik bir durum mu bu regl 10 gün önceden baslayabilir mi yardım edşn lütfen
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Hastaneye gitmeniz iyi olur burdan bilemeyiz, 10 gün erken başlasa bile bu bir sağlık sorunu olabilirKusura bakmayın yine rahatsiz edicem ama
İlisli gününden beri yani pazar gününden beri lekelenmem var bugün bildiğin adet baslangıcı gibi arttı
Hastaneye gitmelik bir durum mu bu regl 10 gün önceden baslayabilir mi yardım edşn lütfen
- 12 Eylül 2022
- 122
- 22
- 18
- 24
Ben içinizi rahatlatmaya çalışayım hamilelik için vajina içine sperm girmesi lazım ve siz kondomla bunu önlemişsiniz ha olursa bir ihtimal diye de geri çekilmişsiniz kondomla birlikte o yüzden çok zor bir ihtimal bence hamilelikKondom+geri cekilme ile oldu olabilie mi yine de
Tesekkür ederim cok sag olun.Ben içinizi rahatlatmaya çalışayım hamilelik için vajina içine sperm girmesi lazım ve siz kondomla bunu önlemişsiniz ha olursa bir ihtimal diye de geri çekilmişsiniz kondomla birlikte o yüzden çok zor bir ihtimal bence hamilelik