İliskiden sonra kanama

Vermedi ameliyat dedi devlet hastanesi bende korktum özele gittim erir dedi erimedi kontrolde bı sefer oda ameliyat diyor kist basit kist tahlillerim temiz çıktı ve 2. Evliliğimi yaptım çocuk istiyoruz psikolojimi bozdu bu durum

Reactions: Jou
Evett 8 den sonra ameliyar diyolsr dusmezse fln diye bende duymustum onu benim doktorumda demisti bana onu aslinda sonra benimkiler dustu bide adet oluncada iyice temizlendii simdi senin varmi kisti suan ne durumda

Evett 8 den sonra ameliyar diyolsr dusmezse fln diye bende duymustum onu benim doktorumda demisti bana onu aslinda sonra benimkiler dustu bide adet oluncada iyice temizlendii simdi senin varmi kisti suan ne durumda
maalesef var hatta siteyi demin açtım cnm benim gibi aynı durumda olanlar var mı diye seninkiler kaç ayda düştü tedavi olarak ilaç mı verdi basit kist diyolar erir diyo doktorlar sonrası ameliyat diyolar

maalesef var hatta siteyi demin açtım cnm benim gibi aynı durumda olanlar var mı diye seninkiler kaç ayda düştü tedavi olarak ilaç mı verdi basit kist diyolar erir diyo doktorlar sonrası ameliyat diyolar
Evet basit kistti benimde yumurtalarim daolmustum 1 ay gittii yasmin ilaci verdi doktor 21 gunde iyilesti adet olunca gittim bide adetliykende dustu bitti aklimda sogan kurü geldi ama korkuyorum ya daha buyurse diye icte diyemiyorum sen suan ilac verdimi napiyosun duşmesi icin ne tedavin var

Soğan kürünü yaptım hayıt tohumuda içtim hiç bi etki göstermedi şuanda tedavim yok sadece beklemedeyim kontrolde olcan diyo ameliyat olmazsan çok sancın olursa tansiyonun düşerse kanaman çok olursa acile görün dedi doktor bende sürekli ara kanama yapıyor inşallah bende kurtulurum ama umudum kalmadı artık

Hayirr uzulme sindii bak streste yapar onu sakinn olll cok sanci dedigi ksit patlamasi baska doktora daha gorun madem ameliyat oluncak kotu bise degilki temizlerler enazindan ahh canim yaa benim bi arkadasiminde kist patlamasi oldu ama bi doktoru kurtardii yumurtasinii alcakalrdi sen nerde oturuyisun bide ona gorun dicemde

Sen sogan suyu hayit tohumu icmeden once nekadar di kisti biliyomusun

Ben istanbul kartaldayım canım ameliyat ta sorun bana alerjim var narkoz sorun olacak bu sefer üzülmemek için sürekli başka şeylerle kafamı oyalıyım diyorum ama inanki kendini hatırlatıyor bi bakıyorum damla şeklinde leke gelmiş bu arada ilgin için Allah razı olsun

Soğan suyu içmedende aynı boyuttaydı kisti duyunca içtim

Aaa kartalmi benim birsuru akrabam var ordaben arkadasima sordum yarin cvp verirse soylerim sana gaziosman pasada cok ii doktor arkadasimda kisti buyumus ve yumurtalar acilen alincajti sonra o doktor kurtardii sanada soylerim hemen ona gorun bide olurmu

Çokkk tşk ederim Allah razı olsun senden hemen görünürüm yeterki kurtulayım bu işten sanada zahmet verdim ama inan bi ömür duacın olurum

Çokkk tşk ederim Allah razı olsun senden hemen görünürüm yeterki kurtulayım bu işten sanada zahmet verdim ama inan bi ömür duacın olurum
Ne demekk canim benim sen iyi olda arkadasimdan bilirim oda sen gibi yasadii cok kotu suan riskli durumdasin insaallahh sen gidene kadar hic bise olmaz canim benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…