Herkese merhaba, son iki gündür ilişkiden sonra kanama oluyor ama şiddetli bir kanama değil sadece peçeteyle sildigimde geciyor devamı gelmiyor ki sonrasında tuvaletimi yaparken aşırı yanma hissediyorum o bölgede. Reglimde 19 gün gecikti hala olmadım acaba enfeksiyon vs olabilir mi cuma gününe kadın doğuma randevu aldım ama önden size de bir bir sormak istedim. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekir?
2-3 ay önce de sadece kaşıntı ve akıntı sebebiyle gitmiştim orada da enfeksiyon diyip fitil vs vermişti ama şu anki bir değişik yani inşallah kötü bir şey yoktur.Ben benzer sebepten gittiğimde enfeksiyon kapmışsın deyip fitil vermişti.
Yarına çektim randevumu daha da süre uzamasını diyeenfeksiyona benziyor. aksatmayın doktora görünün
2-3 ay önce de sadece kaşıntı ve akıntı sebebiyle gitmiştim orada da enfeksiyon diyip fitil vs vermişti ama şu anki bir değişik yani inşallah kötü bir şey yoktur.
Yani hiç aklıma gelmemişti bu seçenek 3 ay önce smear testi yaptırmıştım sadece. Siğil vs gibi bir görüntü yok afedersiniz ama elimde ayırıp baktigim zaman sadece bir noktada iğne ucu gibi bir kan yeri gözüküyor kanayipta kanı durmuş yara gibi aynı. Her ihtimale karşı doktoruma gene söylerim gerekirse yaptırırım testi.Hpv testi yaptırdınız mi? hpv kapanlarda da oluyormuş bu belirtiler
Sonuç nedir ben de ilişki sonrası kanama yaşıyorumYani hiç aklıma gelmemişti bu seçenek 3 ay önce smear testi yaptırmıştım sadece. Siğil vs gibi bir görüntü yok afedersiniz ama elimde ayırıp baktigim zaman sadece bir noktada iğne ucu gibi bir kan yeri gözüküyor kanayipta kanı durmuş yara gibi aynı. Her ihtimale karşı doktoruma gene söylerim gerekirse yaptırırım testi.
Yanma büyük ihtimalle idrar yolu iltihabından dolayıdır. Peki ilişki sırasında ağrı oluyor mu? Kayganlastirici kullanın rahat edersiniz, mutlaka jinekoloji ye gidinHerkese merhaba, son iki gündür ilişkiden sonra kanama oluyor ama şiddetli bir kanama değil sadece peçeteyle sildigimde geciyor devamı gelmiyor ki sonrasında tuvaletimi yaparken aşırı yanma hissediyorum o bölgede. Reglimde 19 gün gecikti hala olmadım acaba enfeksiyon vs olabilir mi cuma gününe kadın doğuma randevu aldım ama önden size de bir bir sormak istedim. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekir?
Yeni gördüm alıntınızı kusura bakmayın. Vajinal enfeksiyon kaynaklıymış fitil ve krem verdi doktorum 1 hafta - 10 gün kadar kullandım kullanırkenden ilişki vs yasaktı zaten. Kullandıktan sonra geçti şükür.Sonuç nedir ben de ilişki sonrası kanama yaşıyorum
Ağrı olmuyordu. Direkt doktoruma muayene oldum zaten. Vajinit dendi fitil ve kremle geçti çok şükür.Yanma büyük ihtimalle idrar yolu iltihabından dolayıdır. Peki ilişki sırasında ağrı oluyor mu? Kayganlastirici kullanın rahat edersiniz, mutlaka jinekoloji ye gidin