ilişkiden sonra kan gelmesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pd44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.404
139
173
merhaba bayanlar ,
öncelikle konuyu yanliş yere açtıysam kusura bakmayın. adetim bittikten sonra eşimle beraber olduk. duş aldıktan 2 saat sonra açık pembe şeklinde kan geldi. akıntı gibi. neden olabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı? ilçede yaşıyoruz daha doktora gidemedim böyle bir şey yaşayan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim...

adet bitiminin hemen sonrasındaysa lekeleriniz , adetinizden kalıntılar olabilir
yada rahimde yara olmuş olabilir eğer her ilişkide devam ederse doktora gitmeyi ihmal etmeyin

benim adetlerim normaldede çok kısa sürer. kan gelmesi beni şaşırttı. çünkü açık bir kırmızıydı.sabah kalktığımda yoktu kan. sanki içerden bi yere bir şey olmuş gibi. yırtılma gibi bir şey olabilir mi acaba?
dıştan bir şey belli olmuyo

başka fikri olan yok mu bayanlar? hiç buna benzer durum yaşayan olmadı mı?

adet sonu atılmayan kanın içerde birikmesiyle oluşan myom yani çikolata kisti belirtilerinden biri cinsel ilişki sonrası lekelenme tarzı kanamalardır.. kistik bir durum olabilir ..cinsel ilişki sırasında ağrınız var mı ya da adet kanamanızda pıhtı var mı? ultrason çektirmeniz yararınızadır..

Bende de aynı anlattığınız durum var. son iki aydır oluyor önceden olmuyordu. Bir çaresini bulunca paylaşırsanız sevinirm.

bi ihtimal belki rahim agzinda yara vardir oda surtunmeden dolayi tahris olum kanana yapmistir eger regl kanamasinin sonu olsaydi bence pembe olmazdi

İlk defa böyle birşey oluyor adetim biteli 4 gün oldu 2 gündür falan ilişkiye girdikten sonra lekelenme tarzında bi kanama oluyor sebebi nedir bilen varsa paylaşabilir mi?

Adetim biteli 1 hafta oluyo ama her ilişkiye girdikten sonra hafif agrılı bir şekilde pembemsi renkte kanamam oluyo sizce neden olabilir enfeksiyon mu yoksa kanser şüphesi mi yardımcı olun

Adetim biteli 1 hafta oluyo ama her ilişkiye girdikten sonra hafif agrılı bir şekilde pembemsi renkte kanamam oluyo sizce neden olabilir enfeksiyon mu yoksa kanser şüphesi mi yardımcı olun
İyi günler doktora gittiniz mi acaba merak ettim benim de dün adetim bitti yakınlaşma oldu ve sonrasında açık renkli kırmızı kan geldi ne olabilir acaba adet bitiminde kalan kan olsa kahverengi olurdu ama bu normal kırmızıya dönük tu rengi offff doktora gitmek istemiyorum

Aynı şey benimde başıma geldi adetimin ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama tekrar adet olmama 7 gün var ve bebek istiyoruz umitlenmek de istemedim ama bir fikriniz var mı ?

Aynı şey benimde başıma geldi adetimin ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama tekrar adet olmama 7 gün var ve bebek istiyoruz umitlenmek de istemedim ama bir fikriniz var mı ?
Sizinki hamilelik olabilir belki ama benimki adet bitiminde hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…