B bendekidurumlar Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 1.276 821 6 Nisan 2021 Konu Sahibi bendekidurumlar #1 geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba?
geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.544 6 Nisan 2021 Konu Sahibi bendekidurumlar #2 frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Kılcal damarlarda bir çatlama olmuş olabilir. Pembelikler hafif lekeler problem olmaz diye dusunuyorum.
frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Kılcal damarlarda bir çatlama olmuş olabilir. Pembelikler hafif lekeler problem olmaz diye dusunuyorum.
Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 4.843 4.376 7 Nisan 2021 Konu Sahibi bendekidurumlar #3 frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bnce doktora görünün ben gittim ağır enfeksiyonmuş hiç haberim olmayacak cinsten.Kaşıntım akıntım yoktu ama ileri boyutta dedi hala tedavi oluyorum
frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bnce doktora görünün ben gittim ağır enfeksiyonmuş hiç haberim olmayacak cinsten.Kaşıntım akıntım yoktu ama ileri boyutta dedi hala tedavi oluyorum
H histeri Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 128 160 38 8 Nisan 2021 Konu Sahibi bendekidurumlar #4 frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... ilk ilişkiniz miydi?
frequencyadverb .!.: geçen hafta bir kere az bir kanama oldu. sonra bir süre bir sorun olmamıştı. şimdi dün de çok hafif pembemsilik olmuş bir sıkıntı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... ilk ilişkiniz miydi?
Patidostu Çok pati az insan çok huzur Kayıtlı Üye 16 Eylül 2017 7.418 13.759 8 Nisan 2021 Konu Sahibi bendekidurumlar #5 İlk ilişkinizde normal benim 1 hafta boyunca hemen her gün pembelik gelmişti