İlişkiden sonra görülen beyaz tortu

ayse6728

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
48
9
1
21
Merhabalar ilişkiden sonra eşimde beyaz küçük tortular gördüm bunu geçen ay da bir kaç gün art arda gördüm doktorum enfeksiyon olmadığını söyledi bu ayda ilk defa oldu devami da olur mu bilemiyorum enfeksiyon degilse neden oluyordur yumurtalama günü ile bir alakası olabilir mi çünkü şuan yumurtlama gunumdeyim ?

Yumurtlama günlerinde beyaz akıntı olur, muhtemelen o kalıyor eşinizde. Adetten 12-14 gün sonra görülmeye başlar bu akıntılar

Yumurtlama günlerinde beyaz akıntı olur, muhtemelen o kalıyor eşinizde. Adetten 12-14 gün sonra görülmeye başlar bu akıntılar
Bende enfeksiyon olduğunu dusunmuyorum çünkü hem dönemsel hemde sadece ilişki sırasında görüyordum teşekkür ederim

Bende enfeksiyon olduğunu dusunmuyorum çünkü hem dönemsel hemde sadece ilişki sırasında görüyordum teşekkür ederim
Enfeksiyon olsa kötü kokulu akıntı olur kaşıntı olur ilişkide yanma hissedersiniz, çok defa enfeksiyon yaşadığım için biliyorum az çok. Yumurtlama akıntısıdır bence yaşadığınız, rica ederimm

Bende enfeksiyon olduğunu dusunmuyorum çünkü hem dönemsel hemde sadece ilişki sırasında görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…