- 25 Ekim 2024
- 39
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi elifsenaelif
Bende bunu çok merak ediyorum benimde akıyor hatta ayağa kalkmadan yataktaykende aktığı oluyor normal diyen var ama bilemedim sanırım akan meniKızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Bende diyordum şimdi gelirİçimiz Baykal gölü değilse illaki gidecek o döl bi yere, sorun yok. Zaten dölleyecek sperm ilk giden hızlı sperm oluyor, 40 dk yatmak da çok etki etmiyodur diye düşünüyorum bazı doktorlar öneriyor olsa da
Ben de nasıl yapsam da tutsam diye düşünmekten bir hal oldumİçimiz Baykal gölü değilse illaki gidecek o döl bi yere, sorun yok. Zaten dölleyecek sperm ilk giden hızlı sperm oluyor, 40 dk yatmak da çok etki etmiyodur diye düşünüyorum bazı doktorlar öneriyor olsa da
Bende de yatakta aktığı oluyorBende bunu çok merak ediyorum benimde akıyor hatta ayağa kalkmadan yataktaykende aktığı oluyor normal diyen var ama bilemedim sanırım akan meni
Yani bunun gebeliğe herhangi bir engeli yok muAkan şey sperm sıvısı arkadaşlar, yani meni.
Hayır. Doğal süreç. Döllenme için en hızlı ve sağlıklı olan 1 sperm gerekiyor. Milyonlarca sperm var o suda.Yani bunun gebeliğe herhangi bir engeli yok mu
Anladım çok teşekkür ederimHayır. Doğal süreç. Döllenme için en hızlı ve sağlıklı olan 1 sperm gerekiyor. Milyonlarca sperm var o suda.
Aynısının birkaç saat önce yaşadım canım :) bende ovülasyon günlerimi değerlendiriyorum bebek istiyoruz bugün de aynı şekilde bişey yaşadım. Birlikteliğimiz sonrası yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya diktim duvara doğru yaklaşık 25 30 dk durdum ama baktım şeffaf sıvı gelmiş hemde ben uzanır vaziyetteyken bildiğin şeffaf yapışkan bişey. Şaşırdım yani ne alaka diye ama demek herkeste oluyormuş :)Kızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Kaçıncı bebek denemeniz acabaAynısının birkaç saat önce yaşadım canım :) bende ovülasyon günlerimi değerlendiriyorum bebek istiyoruz bugün de aynı şekilde bişey yaşadım. Birlikteliğimiz sonrası yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya diktim duvara doğru yaklaşık 25 30 dk durdum ama baktım şeffaf sıvı gelmiş hemde ben uzanır vaziyetteyken bildiğin şeffaf yapışkan bişey. Şaşırdım yani ne alaka diye ama demek herkeste oluyormuş :)
Kendi hayal dünyamda yok olduğunu düşünüyorum herhaldeE yani tabi ki gelecek nereye gidecek o kadar sperm? Rahim alıp yok edecek hali yok tüplere giden gidecek kalan akıp dışarı çıkacak
İlk kez bu zaten beş aylık evliyimKaçıncı bebek denemeniz acaba
Normalde geri çekilme ile korunuyorduk 31 Ekim de ilk kez korunmadık zaten geri çekilme de korunma değil amaKaçıncı bebek denemeniz acaba
Meninin çıkması gerekiyor ya.Kızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Evet herkeste oluyordur normal yani telaslanmayin ilk zamanlar bende sorguluyorumKızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi