İlişkiden sonra ayağa kalkınca sıvı gelmesi

elifsenaelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
39
12
25
Kızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi 🙃

Kızlar gebelik için cinsel ilişkiye girdikten bir süre sonra uzanıp dinleniyorum yaklaşık olarak yarım saat kırk dakka uzanır vaziyette bekliyorum fakat ayağa kalktığımda bir sıvı akıyor bu herkeste olan bir durum mu gebeliğe engel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi 🙃
Bende bunu çok merak ediyorum benimde akıyor hatta ayağa kalkmadan yataktaykende aktığı oluyor normal diyen var ama bilemedim sanırım akan meni

Spermler 1 veya 2 dakikada içeri giriyor o kadar durmanıza gerek 🤤evet herkeste çıkıyordur dışarı bende de olmak üzere 3 evladım var hiç birinde öyle çıkmasın diye bişey yapmadım anında kalktım önemli olan yumurtlama gününu bilip o gün cinsel ilişki olması 🌹

Aynısının birkaç saat önce yaşadım canım :) bende ovülasyon günlerimi değerlendiriyorum bebek istiyoruz bugün de aynı şekilde bişey yaşadım. Birlikteliğimiz sonrası yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya diktim duvara doğru yaklaşık 25 30 dk durdum ama baktım şeffaf sıvı gelmiş hemde ben uzanır vaziyetteyken bildiğin şeffaf yapışkan bişey. Şaşırdım yani ne alaka diye ama demek herkeste oluyormuş :)

E yani tabi ki gelecek nereye gidecek o kadar sperm? Rahim alıp yok edecek hali yok tüplere giden gidecek kalan akıp dışarı çıkacak 😀

Aynısının birkaç saat önce yaşadım canım :) bende ovülasyon günlerimi değerlendiriyorum bebek istiyoruz bugün de aynı şekilde bişey yaşadım. Birlikteliğimiz sonrası yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya diktim duvara doğru yaklaşık 25 30 dk durdum ama baktım şeffaf sıvı gelmiş hemde ben uzanır vaziyetteyken bildiğin şeffaf yapışkan bişey. Şaşırdım yani ne alaka diye ama demek herkeste oluyormuş :)
Kaçıncı bebek denemeniz acaba

Meninin çıkması gerekiyor ya.

Evet herkeste oluyordur normal yani telaslanmayin ilk zamanlar bende sorguluyorum😅

X