Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz içeri boşalıyorsa sizin ilişki sırasındaki ıslaklığınızla eşiinizin spermi birleştiği için öyle oluyordurMerhabalar. Benim her iliskiden sonra akintim oluyor yogurt kivamindan daha kati kokusuz. Esimin penisi bembryaz oluyor. Nerdeyse bi avuc asiri kati bi beyazlik neden olabilir ?
Hayir korunuyoruz iceriye bosalmiyorkieşiniz içeri boşalıyorsa sizin ilişki sırasındaki ıslaklığınızla eşiinizin spermi birleştiği için öyle oluyordur
Hayir bende ic bosalma yasayamayanlardanim. İlk iliskki sirasinda esimin penisi hemen bembeyaz oluyor yani ilk girmede bosalamamki zatendiger ihtimal; cok utopik olarak sayisi cok az olan, gercekten bosalabilen kadinlarda olan bosalmadir belki ?
bir arkadasimdan duydum,
biz sadece orgazm oluyoruz, ama bosalabilenler de varmis.
Canim benimde oyleydi benim vajinal mantarim var ondan oluyor kati kokusuz ve cok oluyor sizinde mantariniz carsa ondan olabilirMerhabalar. Benim her iliskiden sonra akintim oluyor yogurt kivamindan daha kati kokusuz. Esimin penisi bembryaz oluyor. Nerdeyse bi avuc asiri kati bi beyazlik neden olabilir ?
Canim oyle ama mantar kokulu olur diye biliyorum ben .s bide cok sık sistis oluyorum iliskiden sonraCanim benimde oyleydi benim vajinal mantarim var ondan oluyor kati kokusuz ve cok oluyor sizinde mantariniz carsa ondan olabilir
Evet eneksiyonum var cunku cok sık sistist oluyorumEnfeksiyon veya bakteriden kaynaklidir. Ben şuan tedavi oluyorum gerçi pek işe yaradigida soylenemez ya . Arastir ve iyi bir doktora görün. Ilac kullanimin bittikten sonra sogan suyuda icebilirsin . Veya maydanoz iyi geliyormus diye duydum.
Hayir kasintim yok . korktum simdi ama mantar kokulu olur sarimsi olurRahimde kaşıntı falan varmı eğer var ise mantar olduğu için böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz
Ozman bakteriyel enfeksiyon var sendede . Antibiyotiklere dayanikli oluyor bakteriler oyüzden bir türlü geçmiyor. Bende ayni durumdayimCanim oyle ama mantar kokulu olur diye biliyorum ben .s bide cok sık sistis oluyorum iliskiden sonra
Büyük ihtimal mantardır canım bi doktora görünHayir kasintim yok . korktum simdi ama mantar kokulu olur sarimsi olur