Hay ağzın bal yesin. Bu ülkenin gerçekleri, beğenmeyen arkadaşlar maalesef. O haberlerdeki bebekler ne şekilde oluyor sanıyorlar. Görünce insanın içi parçalanıyor, ben o bebekleri görünce haberlerde zevktir karşılıklı kadının da zevk hakkıymış yapmış diyemiyorum.Sonucuna katlanamayacaginiz hatalar yapmayın..hamile değilsin nasıl hamile kalınır yada nasıl hamile kalmadigin anlaşılır bunları bilmiyorsan ilişkiye girme..çünkü çöp konteynerlerinde bebek cesedi haberleri izlemek istemiyoruz. .isteyen lincleyebilir evlenmeden kimsenin yatağına girmeyin arkadaşım..
En az üç kere olmanız lazım ama biliyorsunuz değil mi?Emin olmak istedim teşekkür ederim tekrardan. İlişkiden sonraki 2. Adetimi olmak üzereyim onu bekliyorum onuda olsam çok daha rahatlayacagim
Hayır bilmiyorum şuan bile kesin yok diyorsunuz ama şimdi kafam karıştıEn az üç kere olmanız lazım ama biliyorsunuz değil mi?
Üçüncü adeti de olursanız o ilişkiden beri rahimde bekleyen spermler artık ümidi kesiyor. Sonuçta gurur denen bir şey var. Kapıyı çekip çıkmayı bilmeli.Hayır bilmiyorum şuan bile kesin yok diyorsunuz ama şimdi kafam karıştı
Hayır cnm hamilelik yok için rahat olsunSevgimle bir yakınlaşma yaşadım içime boşalmadi ancak boşaldiktan sonra temizleyip devam ettik. Şuan çok korkuyorum ancak 11 gün sonra tam beklediğim zamanda adetim oldu. Herhangi bir gecikme olması ve normal bir şekilde yaşadım. Bildiğimiz kan rengi şeklinde ve 7 gün gibi bir süre oldu. Baya bir araştırma yaptım hamilelik söz konusu değil diyor ama yinede içim içimi yiyor lütfen deneyimlerini paylaşın.
Buna benzer bugün ve dün açılan konulara bakabilirdin veya önceden açılmış ama bu aralar çok açtılar bununla ilgili. Ve benim artık cevabım: hamilesin kan ver.