İlişkiden sonra adet oldum hamile olur muyum?

Esas26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
6
1
Sevgimle bir yakınlaşma yaşadım içime boşalmadi ancak boşaldiktan sonra temizleyip devam ettik. Şuan çok korkuyorum ancak 11 gün sonra tam beklediğim zamanda adetim oldu. Herhangi bir gecikme olması ve normal bir şekilde yaşadım. Bildiğimiz kan rengi şeklinde ve 7 gün gibi bir süre oldu. Baya bir araştırma yaptım hamilelik söz konusu değil diyor ama yinede içim içimi yiyor lütfen deneyimlerini paylaşın.

En ufakta olsa olma ihtimali yok dimi? Bu arada sayfayı inceledim baktım buna benzer olanları. Ancak çok kötü hissediyorum oyuzden sormak istedim zaten lütfen yanlış anlayıp hamilesin diyip kestirip atmayın

Sonucuna katlanamayacaginiz hatalar yapmayın..hamile değilsin nasıl hamile kalınır yada nasıl hamile kalmadigin anlaşılır bunları bilmiyorsan ilişkiye girme..çünkü çöp konteynerlerinde bebek cesedi haberleri izlemek istemiyoruz. .isteyen lincleyebilir evlenmeden kimsenin yatağına girmeyin arkadaşım..

Sonucuna katlanamayacaginiz hatalar yapmayın..hamile değilsin nasıl hamile kalınır yada nasıl hamile kalmadigin anlaşılır bunları bilmiyorsan ilişkiye girme..çünkü çöp konteynerlerinde bebek cesedi haberleri izlemek istemiyoruz. .isteyen lincleyebilir evlenmeden kimsenin yatağına girmeyin arkadaşım..
Hay ağzın bal yesin. Bu ülkenin gerçekleri, beğenmeyen arkadaşlar maalesef. O haberlerdeki bebekler ne şekilde oluyor sanıyorlar. Görünce insanın içi parçalanıyor, ben o bebekleri görünce haberlerde zevktir karşılıklı kadının da zevk hakkıymış yapmış diyemiyorum.
-Hayatım biter hamileysem diyen kişiler ne aldırmak için ne doğurmak için hastaneye gidebiliyor... Erkek bu çok da güvenmemek lazım bekarım der evli çıkar, evlenicem der kaçar gider. Sonuç olarak tuvalette doğurup atıyorlar çöpe. Günah. Günahın anlamını biliyor musunuz. Masum olan cana zararın dokunması günah. Lütfen o zaman hamile kalsam da hayatım bitmez doğurur bakarım cesaretinde olanlar yapsın o zaman bu işi.

Ya çok haklısınız ama insan hayatında böyle hatalar yapabiliyor bir şekilde. Haramdan ders çıkarmak istiyorum bu korkunun bana yeteceğini düşünüyorum zaten. Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim korkularım biraz dindi.

Emin olmak istedim teşekkür ederim tekrardan. İlişkiden sonraki 2. Adetimi olmak üzereyim onu bekliyorum onuda olsam çok daha rahatlayacagim

Ne soyledide kandırdı sizi acaba çok merakliymışsınız ilişkiye evlenseydiniz

Sevgimle bir yakınlaşma yaşadım içime boşalmadi ancak boşaldiktan sonra temizleyip devam ettik. Şuan çok korkuyorum ancak 11 gün sonra tam beklediğim zamanda adetim oldu. Herhangi bir gecikme olması ve normal bir şekilde yaşadım. Bildiğimiz kan rengi şeklinde ve 7 gün gibi bir süre oldu. Baya bir araştırma yaptım hamilelik söz konusu değil diyor ama yinede içim içimi yiyor lütfen deneyimlerini paylaşın.
Hayır cnm hamilelik yok için rahat olsun

Buna benzer bugün ve dün açılan konulara bakabilirdin veya önceden açılmış ama bu aralar çok açtılar bununla ilgili. Ve benim artık cevabım: hamilesin kan ver.

Herkese cevap vermek zorunda değilsiniz:) herkes istediği konuyu açar:) siteye üye olurken konu açmak için yakudu anka kullanıcısından onay alın diye birşey yazmıyor bilginiz olsun:)

En yakin eczaneye gidip dogum kontrol hapi alin kullanin. Bu kafayla mutlaka birgün hamile kalırsın benden demesi.

X