Ya ciddi misiniz nolur dalga geçmeyinEvet 3 aylık oldu bile hayırlı olsun
Ciddi misiniz nolur dalga geçmeyin korkuyprumTebrikler üstünden hamilesiin kuzum darisi bekleyenlere ins
Taabii ki ciddiyimmCiddi misiniz nolur dalga geçmeyin korkuyprum
Ama içime boşalmadı diye biliyorum bide reglimden 1 gün önceydi 2 aydır da adet oldum günümde sadece bugün regl oldum dün reglimden önce kahve akıntı oldu. Onun dışında hiç belirti yoktu. Var mıdır gerçekten sizce. Varsa kan testine gitsek çıkar mı ne yapmalıyızTaabii ki ciddiyimm
Dalga geçilecek soru sormayın o zaman 2 kere adet görmüşsünüz üstelik testler negatif. Hamile olsanız şuan bebeğin cinsiyeti bile belli olurdu.Ya ciddi misiniz nolur dalga geçmeyin
Zaten bosalmadan hamile kaliniyor tatlim kahverengi akinti senin hamile kalmani sagliyor hatta ikiz olma ihtimali yüksek bayaAma içime boşalmadı diye biliyorum bide reglimden 1 gün önceydi 2 aydır da adet oldum günümde sadece bugün regl oldum dün reglimden önce kahve akıntı oldu. Onun dışında hiç belirti yoktu. Var mıdır gerçekten sizce. Varsa kan testine gitsek çıkar mı ne yapmalıyız
Kusura bakmayın lütfen bir bilgim yok bu konuda cok korkuyorum da yerleşme kanaması olabilir fln diyo biri olur biri olmaz diyo herkes farklı bişey diyince korktum cidden hiç bilmediğim bişey buraya sordum ciddi bi cevap alamadım nolur yardımcı olun anşatabilecegim baska kimse yokDalga geçilecek soru sormayın o zaman 2 kere adet görmüşsünüz üstelik testler negatif. Hamile olsanız şuan bebeğin cinsiyeti bile belli olurdu.
İki kez regli olmuşsun yaa neden bu saçma soru yani burada insanlar iğneler ilaçlar asilamalar tüp bebekler zor hamile kalıyor yani siz havadan hamile kalmanın derdindesiniz yani bunu sadece size değil durmadan bu konuların acanlarada diyorum valla gına getiriyorsuuz2 ay olcak reglimden bir gün önce korunmasız ilişki oldu ama içime boşalmadı tam diye biliyorum. Belki çok az olasılık farketmemişizdir ama üstüme boşaldı eminim. Sonrkai gün regl oldum sonraki ay günümde regl oldum ve bu ay regl oldum bugün ama dün hafif kahverengi sıvı geldi. Hiçbir belirti yoktu geçen ay regl bitince erken gebelik test aldım negatifti dün de leke gelince aldım negatif ama korkuyorum yinede sizce var mıdır bişey
Kusura bakmayın dedigim gibi kahve akıntı gelince korktum. Bi bilgim de yok bu yüzden danışmak istedimİki kez regli olmuşsun yaa neden bu saçma soru yani burada insanlar iğneler ilaçlar asilamalar tüp bebekler zor hamile kalıyor yani siz havadan hamile kalmanın derdindesiniz yani bunu sadece size değil durmadan bu konuların acanlarada diyorum valla gına getiriyorsuuz