- 26 Ağustos 2024
- 28
- -22
- 21
- Konu Sahibi catlover0011
Selamlar, ben yaklaşık 4 aydır çok sevildiğim bir ilişkinin içindeyim. Yani en azından öyle hissettim hep. Bir süre birbirimizi görmeden flörtleştik sonrasında bir süre beraberdik. Beraberken her şey harika gidiyor. Her an yanımda olmak istiyor beni asla kırmıyor beraber olduğumuz sürece bana hep saygı duyuyor ve bunu hissettiriyor. Aslında beraberken ben de onu çok sevdiğime inanıyorum. Sevgiyi hissetmiyorum diyemem asla fakat içimde oturtamadığım bir şeyler var. Baya uzun bir süre sonra birbirimizden uzak kaldık bu hafta ve benim kafamda ayrılık düşünceleri dönüp durmaya başladı. Bir sebep yok, her şey harika gidiyor. Hayatımdaki yeri gittikçe büyüyor fakat sanırım ben onu bir türlü tam olarak beğenemiyorum, aşık olamıyorum. Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum. Hayatımda yapmak istediğim bazı değişiklikler var ve sanki o bunların hepsine engel olurmuş gibi hissediyorum (beni her zaman desteklediğini hep söylemesine rağmen). Diğer yandan onsuz çok büyük yalnızlık çekeceğimin farkındayım çünkü hem yakın arkadaş hem sevgili olduk. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık.