İlişkiden ne zamam sonra evdeki testte hamileliği öğrendiniz

Umutlu_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
66
38
3
30
Hanımlar merhaba ilişkidem kaç gün sonra evde yapılam testlerde gebelik çıkar ve ne kadar güvenilir

Lutfen bu surecte gebe kalmayin. Bebeginizi de kendinizi de eşinizi de riske atmayın.

Lutfen bu surecte gebe kalmayin. Bebeginizi de kendinizi de eşinizi de riske atmayın.
Emin olun bu süreci en iyi takip eden ve tedbir alanlardan biriyim neredeyse bir aydır bahçe dışına ne ailemi ne kendimi çıkardım. Bazen beklenmedik şeyler olabiliyor biliyorsunuz ve şuan bende varmı yok mu bundan emin olmak istiyorum.

Hamile olmanizi gönülden isterim ama vakti degil. Dilerim hamile değilsinizdir.

Vaktin
Hamile olmanizi gönülden isterim ama vakti degil. Dilerim hamile değilsinizdir.
Vaktinin olup olmadığını sadece Allah bilir bu durumda diyebileceğimiz tek şey hayırlısının olması. Doğum yapan hanımlara da vakti değil mi diyeceğiz.Rabbim verdi ise başım üstüne demekki vaktini kılmış vermedi ise zaten zamanı değil sizin benim dilememizle değil bu işler...

tabi canm bize hayırlısı demek duşer ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN 14 gun sonra yap garanti olsun erken gebelik testlerınden daha erken öğrene bilirsin aama

Yumurtlama gününde oldu ilişki reglden 4-5 gün öncede testte cıktı ama silik çizgi gibiydi bir kaç gün sonra da sağlık ocağında idrarda cıkt. Olsun olmasın demek kimseye düşmez hakkinizda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
En sağlamı regl geçmesini beklemek

Korunmazsaniz rabbim verdi diyemezsiniz ki. Dogum yapanlar hamile kaldiklarinda bugunleri bilmiyorlardi. Ama su an önümüzü göremiyoruz. Ne olacak belli değil. Hastaneler hasta kayniyor. Sirf anne baba olma duygusunu tatmak için boyle bir ortamda çocuk yapmak cok bencilce. Hadi hamilelik sureci cok korumali gecirildi. Zaten karninizdaydi dogrudan açıkta degildi. Peki ya dogumdan sonraki süreç? Bir arkadasimin bebegi su an yogun bakimda. Doktorlar kesinlikle onermiyorlar gebeliği. Daha 1 ay oldu virüs geleli. Ne zaman gidecek belli degil. Cuma gecesi olanlar malum. Yani bu korkusuzluk sorumsuzluk beni aşırı geriyor. Yine de siz bilirsiniz diyebilecegim bir konu degil. Bazi seyleri bireysel karar alarak uygulama hakkına sahip degiliz. Birbirimize karşı sorumluyuz. Cocuklarimiza karsi sorumluyuz. Boyle bir ortamda dunyaya gelmek istemiyor belki de. Soramıyoruz ki konuşamıyor ki.

11 gun sonra ogrendim erken gebelik testinde..bence guvenilir.
ilişkiden 1 ay gecti predictor erken gebelik testi yaptım tek çizgi negatif guvenebilir miyim 1 ayda gebelik olsa cıkardı dimi(bekarım bu arada korunöasız ilişki yasadım ella kulandım) normal gebelik testi de yaptım o da negatifti

tabi canm 1 ayda adet olmadnmı ? Ckardı yani olsaydl uzun sure yani 1ay

tabi canm 1 ayda adet olmadnmı ? Ckardı yani olsaydl uzun sure yani 1ay
reglim bittikten 2 gun sonra içmek zorunda kaldım ellayı zaten su an adet gecikmemin 10. günü ama cok fazla stres yaptım ben ella zaten cok güclü bi ilaç çok fazla gecikti su an yarın adet söktürücü alıcam. erkek arkadaşım içime boşalmamıştı zaten ama nolur bolmaz ella içtim

o zaman ella içtiöinden canm tetiklemiştir gecikmişdir

bi olsam baska bisey istemicem allahtan psikolojim alt ust oldu bir daha asla böyle bisey yapmicam
Canm Stress yapma Stres Zaten paşlı başına geciktiriyo emin ol her ay hamilemiyim diye düşünüp kendi kendimi adetimi geciktiriyorum rahat ol hanile olsan ckardı emin ol 2test yapmışın bide bu kadar zaman gecmiş yani hende içine boşalmadı yani

yani dimi ve yumurtlama gunum bile değildi ayyy bir an önce adet olayım da kurtulayım adet söktücü alıcam yarın

yani dimi ve yumurtlama gunum bile değildi ayyy bir an önce adet olayım da kurtulayım adet söktücü alıcam yarın
Şimdi yumurtalama günündüde diycem ama bazıları bi kereden kala biliyo bilemiyorum şimdi İnşAllah değilsindir

guvenebilirsiniz bence.bazi diktorlara da cok soran olmustu 1 ay sonrasi icin onlarin cevaplarinda da guvenebilirsiniz diyordu sonuclara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…