- Emoji Skoru
- 300
- Puanlar
- 33
test yaptın mı ne durumdasın,Benim de bugün bel ağrım başladı. Regle doğru belirtiler normalleşiyor gibi. Ne durumdasın bugun
3 gün gecikmem var. İkinci kaset testi yaptım bugün o da negatif. Belirtilerim kayboldu, şişkinlik var vücudumda sadece, ara ara da regl sancısı gibi sancitest yaptın mı ne durumdasın,
Merhaba benim batım 20 Nisan 4 günüm var. Beyaz olan akıntım sarımsı sümüksü uzayan bi akıntı oldu. 3 gün önce alt karında ve kasıkta hafif ağrım başladı kasılıyo gibi Rahatsız etmiyor ama unutturmuyor da kendini. Sizin ne zaman ?Balım benimm.. kendimizi dinlemeyelim ya akışına bırakalım bakalım o varsa belli edecek iyice kendini herhaldebenim de hiç akıntım yok, gebelerde akıntı olurmuş genelde. Ben de şüpheliyim ama alt karnında sertlik ve gerilme var ara sıra vuran
Adet oldum benGöğüste hassasiyet, bel ağrısı ve kasık ağrısı.
Ben de... Allah inşallah bir dahaki ay nasip etsin ikimize deAdet oldum benzaten imkansız gibi birşeydin
Amiiinn inşallahBen de... Allah inşallah bir dahaki ay nasip etsin ikimize de
Merhaba regl oldunuz mu acaba benimde 4 5 günüm kaldı ve aynı dediğiniz gibi akıntım ve kasık ağrım varMerhaba benim batım 20 Nisan 4 günüm var. Beyaz olan akıntım sarımsı sümüksü uzayan bi akıntı oldu. 3 gün önce alt karında ve kasıkta hafif ağrım başladı kasılıyo gibi Rahatsız etmiyor ama unutturmuyor da kendini. Sizin ne zaman ?
Evet 17 nisanda regl oldumMerhaba regl oldunuz mu acaba benimde 4 5 günüm kaldı ve aynı dediğiniz gibi akıntım ve kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?