• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden ne kadar süre sonra hamilelik belirtileriniz başladı?

Sabah bi karın ağrısı olur gibi oldu ama iftardan sonra o belirtide gitti gerçi erken daha ilişkiye gireli 5 gün oldu
Balım benimm.. kendimizi dinlemeyelim ya akışına bırakalım bakalım o varsa belli edecek iyice kendini herhalde 🥹 benim de hiç akıntım yok, gebelerde akıntı olurmuş genelde. Ben de şüpheliyim ama alt karnında sertlik ve gerilme var ara sıra vuran

Balım benimm.. kendimizi dinlemeyelim ya akışına bırakalım bakalım o varsa belli edecek iyice kendini herhalde 🥹 benim de hiç akıntım yok, gebelerde akıntı olurmuş genelde. Ben de şüpheliyim ama alt karnında sertlik ve gerilme var ara sıra vuran
İnsan sabırsızlaşıyor işte 😊 bizim günlerimizde aynıydı adet olma senden 1 gün sonra korunmasız ilişkiye girmiştim mesela bendede vajinal akıntı oldu ama karnımda sertlik ve gerilme olmadı belkide herkeste farklı belirtiler oluyor. Bekleyip görücez . Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

İnsan sabırsızlaşıyor işte 😊 bizim günlerimizde aynıydı adet olma senden 1 gün sonra korunmasız ilişkiye girmiştim mesela bendede vajinal akıntı oldu ama karnımda sertlik ve gerilme olmadı belkide herkeste farklı belirtiler oluyor. Bekleyip görücez . Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Şu an takvimim bu gece yarısıyla birlikte 7 gün kaldığını söylüyor seninki gibi. Üzülmek istemediğim için önceki aylar gibi, bu ay dişimi sıkıp adet tarihiminden bir gün sonrasını 13 Nisan'ı beklemek istiyorum.. bilmiyorum 12 nisan da doğum günüm aynı zamanda 🥲
Senin göğüsler ne durumda peki? Farklılık var mi

Kızlar benim de bat 17 Nisan Sat 21 Mart yumurtlama günlerini değerlendirdik ilişki üzerinden 4 gün geçti belirti olarak memelerim acayip derecede hassas dokunamıyorum ve iştahım arttı inşallah belirtidir 🙏💘

Şu an takvimim bu gece yarısıyla birlikte 7 gün kaldığını söylüyor seninki gibi. Üzülmek istemediğim için önceki aylar gibi, bu ay dişimi sıkıp adet tarihiminden bir gün sonrasını 13 Nisan'ı beklemek istiyorum.. bilmiyorum 12 nisan da doğum günüm aynı zamanda 🥲
Göğüslerim de hiç birşey yok bende belirtiye dair hiç birşey yok gerçi 😔

Bugün sağ kasıkta batmalar var biraz ama göğüs hassasiyetim hiç yok

Bugün sağ kasıkta batmalar var biraz ama göğüs hassasiyetim hiç yok
Benim göğüslerimde de tık yok ama adet günü geçtikten sonra da süren bir ağrı oluyormuş bu bazen. Bakalım adet günü öncesi ve sonrası sürecek mi ona da bakmamız lazim

Benim göğüslerimde de tık yok ama adet günü geçtikten sonra da süren bir ağrı oluyormuş bu bazen. Bakalım adet günü öncesi ve sonrası sürecek mi ona da bakmamız lazim
Tamam sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

Dediğim gibi geçtikten sonra yapucam. Bu kez kendimi kaptırmak istemiyorum kendimi de eşimi de uzuyorum çünkü çıkmazsa 🥲 direnicem bı sekilde erken yapmamaya

Dediğim gibi geçtikten sonra yapucam. Bu kez kendimi kaptırmak istemiyorum kendimi de eşimi de uzuyorum çünkü çıkmazsa 🥲 direnicem bı sekilde erken yapmamaya
İnşallah hayırlısıyla gönlünden geçen olur ❤️ mesela adetten geçikmesinden kaç gün sonra yapıcaksın bende dayanamıyorum 13 nisanda yaparım heralde

Adet gecikir gecikmez dediğin gibi 13 Nisan'da yapalım ama totem yapalım, pek aldirmayalim varmış yokmuş. bize de sürpriz olsun🥹❤️ olursa ilk sana haber vericem

Adet gecikir gecikmez dediğin gibi 13 Nisan'da yapalım ama totem yapalım, pek aldirmayalim varmış yokmuş. bize de sürpriz olsun🥹❤️ olursa ilk sana haber vericem
Tamam yapalım yazarım bende olursa ama ben sürekli olumlu düşünüyorum hamileymişim gibi hayırlısıyla olsunda ☺️

Kızlar benim adetime 6 gün var ama adet olucakmışım gibi hissediyorum 3 akşamdır yani onun gibi belirtilerim var hep

Kızlar benim adetime 6 gün var ama adet olucakmışım gibi hissediyorum 3 akşamdır yani onun gibi belirtilerim var hep
Benim de bugün bel ağrım başladı. Regle doğru belirtiler normalleşiyor gibi. Ne durumdasın bugun

Benim de bugün bel ağrım başladı. Regle doğru belirtiler normalleşiyor gibi. Ne durumdasın bugun
Yatınca bel ağrım oluyor ama çok yok göğsüm şisti adet belirtileri gibi ama zaten internettende araştırdım adet belirtisiyle hamilelik belirtilerini ayırt etmek zor hemen hemen aynı bakalım 12 nisanda test yapıcam

Kızlar benim de bat 17 Nisan Sat 21 Mart yumurtlama günlerini değerlendirdik ilişki üzerinden 4 gün geçti belirti olarak memelerim acayip derecede hassas dokunamıyorum ve iştahım arttı inşallah belirtidir 🙏💘

Sat ve Bat günlerimiz aynıymış . İnşallah oluruz :)

Merhaba benim de yumurtlama günüm 10 ile 13 arasındaydı 9 Nisan ve 12 nisanı degerlendirebildik yumurtlama günlerini hissediyorum zaten kasik ağrım bel ağrım oluyor karnımda sertlik ve şişlik oluyor 12 Nisan'da bu belirtileri yaşadım 13 Nisan'da da hafif devem ediyordu ama ilk gün gibi değildi sadece kafamı karistiran 11 Nisan'da yapışkan akıntım oldu ve 12 nisana kadar devam etti sonra azalmaya başladı şuan çok az zaman geçtiginin farkındayım ama alt karnımdaki şişlik hala geçmedi ve çok sert bakalım ne olcak adet günüm 25 Nisan ❤️

Back