amin canım benim.Aynı korku bende de var ama benim korkumun bir nedeni de ben 3 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum şimdi yine aynı şeyi yaşayacağım diye de korkuyorum(
ahhh canım yaa bu durum çok daha zor rabbim yardımcı olsun
onda nelerdi belirtilerin adet öncesinde yardımcı olur musun
canım bendede sadece bikaç defa bahsettiğin o akıntı oldu onun dışında da belirti diyebileceğim pek bişey yokcanım ben onda resmen hamile olduğumu testten önce anlamıştım.Lavaboya gittiğimde çok afedersin beyaz sümüksü bir sıvı geldi benden göğüslerim hasssaslaştı ağzımda hiç gitmeyen garip bir tat vardı bir de adetten 1 hafta önce pembe bir iki damla kanama oldu ben acaba erken mi adet oluyorum demiştim.
canım bendede sadece bikaç defa bahsettiğin o akıntı oldu onun dışında da belirti diyebileceğim pek bişey yok
adetime 8 gün var ve çok sabırsızlanıyorum..
rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah..
sanmam canım beklicem malesefadetten önce test yapsan bu aralıkta çıkmıyor mu acaba?
sanmam canım beklicem malesef
ama psikolojim bozuldu herşeyi belirti sanıyorum bi hamileyim diyorum bi değilim diye düşünüp moralim bozuluyo
girmesem mi bi süre foruma diyorum ama duramıyorum da
hiç sorma yaaa gelsin şu 21 temmuz artıkkkaynen ayneeennn:))walla ben evde durmuyorum bu ara genelde arkadaşlara gidiyorum en azından zaman geçirip düşünmemeye çalışıyorum evde durunca insan saplantı haline getiriyor:))
aa bi tek benim boyle pisikoptalasdigimi dusunuyordum yaa )) hatdaa ben yumurtalama gununden sonra baslarim bu kadar gun tuplerde gezecek, sonra bu gunde rahime inecek, yok bu olacak yok o olacak diye gun hesaplamaya..sizde sorun nedir bilmem ama, bende ve esimde o kadar ciddi sorun yok cok sukur, bu ay yumurtlama gununnden sonra belim kasiklarim agrimaga basladi, ama hep adete yakin baslardi bu agrilar,,yani diicem o ki bilemiyorum bu benim yeni paranoyammi yoksa hakiketen bi belirtimi...((
sanmam canım beklicem malesef
ama psikolojim bozuldu herşeyi belirti sanıyorum bi hamileyim diyorum bi değilim diye düşünüp moralim bozuluyo
girmesem mi bi süre foruma diyorum ama duramıyorum da
kızlar merhaba,
ya benim adetime bi hafta var
dayanamadım test yaptım silik çıktı 2.çizgi ama belli oluodu
sonra bida test yaptım 1 gün arayla bu sefer yine 2.çizgi silik çıktı ancak biras daha belirgindi
ben halisinasyonmu görüom acabasizde böle bişi yaşayan varmı
Slm canım arada baya zaman geçmiş ama merak etim adetine bihafta kala yapmışsın hamileydiniz yoksa adet olduğumu benimde bihafta var yapıp yapmamakta kararsız kaldımkızlar merhaba,
ya benim adetime bi hafta var
dayanamadım test yaptım silik çıktı 2.çizgi ama belli oluodu
sonra bida test yaptım 1 gün arayla bu sefer yine 2.çizgi silik çıktı ancak biras daha belirgindi
ben halisinasyonmu görüom acabasizde böle bişi yaşayan varmı
Yerlşme kanaması gbi bişi olblr mi ki ? Test yaptrnd mı? Benm ilkinde gecen sene 26 agustosta aadet gordum 5 gun 2 eylulde kandaa baktrdm 5 haaftalıktı bi baktr derm saglıkszdı benm gerci.Arkadaşlar 13 haziran da adet gördüm 26 haziran da iliskiye girdik 11 temmuzda tekrar adet gördüm hamile olma ihtimalim var midir
Yazılanları okurken sizin çevrim içi olduğunuzu gördüm yazmak istedim 1 hafta kala öğrendiniz mi? Bu arada hamileliğiniz hayırlı olsunSlm canım arada baya zaman geçmiş ama merak etim adetine bihafta kala yapmışsın hamileydiniz yoksa adet olduğumu benimde bihafta var yapıp yapmamakta kararsız kaldım
Sağol canim allah razi olsun darisi ISTEYEN herkese INŞALLAH Canim valla hatırlamıyorum 2014 miş ama zaten o zamanda bir hamileligim olmadi bunda adetime 3 varken yaptım cok sillik ıkinci çizgi vardiYazılanları okurken sizin çevrim içi olduğunuzu gördüm yazmak istedim 1 hafta kala öğrendiniz mi? Bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?