cnm ne kadardır bebek düşünyrsnz...üzme kendini cnm hakkında hayırlısı rabbim gününü bilyo biz bilmyrz...
bir yildir dusunuyoruz...bilmemki..her ay ayni seyler yasaninca boyle piskilojim bozuluyor iste..hamdolsun diyelim :2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ne kadardır bebek düşünyrsnz...üzme kendini cnm hakkında hayırlısı rabbim gününü bilyo biz bilmyrz...
bir yildir dusunuyoruz...bilmemki..her ay ayni seyler yasaninca boyle piskilojim bozuluyor iste..hamdolsun diyelim :2:
merhaba,
bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.çünkü ilişkiden bir kaç gün sonra psikopatlaşıyorum ve herşeyi belirti zannediyorum. :)
şimdiden paylaşımınıza sağlık..
inan bır donem sureklı hamıle gıbı olurdum yerımden kalmaz dölelnmesını beklerdım iş fln yapmazdım ne alakaysa ve mutlaka adetıme 1 hafta kala test yapardım..ama sımdı 9. ayımdayım son aylarda ııce umıtsızlestım test bıle yapmıyorum bılıyorumkı yıne husran hakkımızda hayırlısı artık
cnmm benmm ağustos topiğine arada gel oraya sürekli bakyrm habrleşelim çok güzel topiğimiz umtszluk kalmk yok bizim topikdee :))
hepimiz aynı duygular içindeyiz cnm bnmmm bnde 6 aydr yaşyrm dilerimki bu ay müjdeli habeerlerni alalım..gel uğurlu topiğimiz uğuruna inanda gel amaa :)
rabbim hayırlısını versin
topigin adi nedir tam olarak ? agustos annelerimi ?
cnm ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmayıp duvara doğru kaldır ve öylece bir süre kal sonrasında da yat uyu birkaç saat ve yıkanmadan dinlen. bunu sık sık yaparsan hamile kalacağına inanıyorum. bende işe yaramıştı. umarım sende bebeğini alırsın kucağına.
ben biraz bu konuda araştırma yaptımda hiçte gerek yokmuş ayakları havaya kaldırmanın ne bilim işte duş almamanın falanhepsını yapıyorum cnm sabaha kadar dus almıyorum allah affetsın
ben biraz bu konuda araştırma yaptımda hiçte gerek yokmuş ayakları havaya kaldırmanın ne bilim işte duş almamanın falan
muhakkaki meni bi şekilde çıkarmış zaten 1 damla bile yetermiş hamile kalmaya
bende bunu uyguladım bikaç arkadaş faydası oluyor deyince ama gereksizmiş aslına bakarsan
oluruna bırakmak lazım sanırım...
hayırlısı olsun hakkımızda
Mesela bi yerde okudum hem tuhafıma gitti hemde güldüm canımhaklısın canım kıı kaldır dıyor bacakları kımısı gerek yok dıyor allah askına her hamıle kalan ayak mı dıkıyormus?
dedıgın gıbı hayırlısı rabbım ol dıyecekkı olsun melegımız
aynen canım bendeeeeBen de çok merak ediyorum belirtiler en erken ne zaman başlar diye ama merak ettiğimle kalıyorum:)
yaa öylede ben yerimde duramıyorum heyecandan 1 hafta var adetimehakkımızda hayırlısı olsun çok da kafaya takmamak lazım galiba zamanı gelince olur bizim de.
yaa öylede ben yerimde duramıyorum heyecandan 1 hafta var adetime
çok merak ediyorum
pek bi belirtim yok varsa da öyle olmasını istediğimdendir
canım bende de zaman zaman batmalar oluyorcanım benim de 10 gün falan var hafif karnımda ağrı var ara ara batmalar oluyor ama tüm bunlar psikolojik de olabilir tabi:)))
canım bende de zaman zaman batmalar oluyor
ama en belirginide 3 gündğr akıntım var
başkada bişey yok
zaten halsizlik hep oluyo
miğdem bulanıyo ama oda hep oluyo çünkü reflüm var
yani bu durumda beklemekten başka şansımız yookkk:))))