• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden kaç gün sonra🤗 toplanalım konuşalım

melisss26

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
644
126
23
26
Arkadaşlar ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz veya kaç gün sonra belirti yaşadınız buraya toplanalım destek olalım birbirimize 🤗

Benim 9 Eylül yumurtlama 10 u çatlama oldu. 7-9-11 ilişki oldu 10 undan 8 gün sonra yani catlamadan 8 gün sonra coook silik çıktı ertesi gün biraz daha gözle görülür oldu 19 u yani catlamanin 9. Günü HCG 14 tu

Benim 9 Eylül yumurtlama 10 u çatlama oldu. 7-9-11 ilişki oldu 10 undan 8 gün sonra yani catlamadan 8 gün sonra coook silik çıktı ertesi gün biraz daha gözle görülür oldu 19 u yani catlamanin 9. Günü HCG 14 tu
Erken gebelik testiyle mi öğrendin kaset testle mi

10 gün sonra kaset testte silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testinde daha koyuydu regl gününe 3 gün vardı ağır belirtiler hissetmedim ama her zamankinden farklı bi kasık ağrım vardı

10 gün sonra kaset testte silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testinde daha koyuydu regl gününe 3 gün vardı ağır belirtiler hissetmedim ama her zamankinden farklı bi kasık ağrım vardı
ilişkiden sonraki 8. Günmdeym erken gebelk testi aldım yaptm ama bpzuk çıktı galiba c çizgisi bile yarım kaldı. Ben en iyisi 2 gün sonra bir daha yapayım.

Zaten en erken 10 gün diyorlar beklemek zor ama biraz dişini sık 😅

En erken 10 gün sonra diye biliyorum.
Bende 11 ve 12. Gün öğrendim

Benimde bugün 8.günüm ama negatif inşallah erkendir dönerr 🥹🥹

Merhaba bende 3 Ekim'de ilişki oldu ilk ilişki yumrtlamam 5 ekimdi ne zaman test yapmalıyım

Back