O pedleri iki aydır bende kullanıyorum siz günlük pedinide kullaniyomusunuz peki? Ne kadar kullandıktan sonra fayda gördünüz? Sizce o pedleri işe yaradı nasıl geçti ağrınız hamilelikle bağlantısı varmı acaba? Benimde Dr nevin hn Bülent hocayla yanyana muayene odası. Nevin hanım muayene ve ultrasonla baktı ağrı için bsiey bulamadı. Detaylı başka biseyde istemedi. Rahimde ikinci derece sarkma var oda bu kadar ağrı yapmaz dedi. Sizin nasıl geçti acaba ben iki aydır çekiyorum ve gerçekten psikolojimi bozdu bu durum
bir an evvel kurtulmani dilerim
ağrıdan kurtulmam pedle doğrudan ilişkili değil sanırım
ağrı erkeğin korunmamasi ile ilgili
bence
tabi arınma ve kurtulmaya hamilelik ve ped yaradı bence
pid v.s. pek çok ihtimal tarandı
bir tür alerjik reaksiyondu ama kimse teşhis koymadi
hamile oldgm halde korundu eşim
böylece ben kurtuldum çok şükür
[ bu arada Bülent hoca ile yolun sonunda tanıştık 8. ayda onun ağrı konusunda hic bir gorusmemiz olmadi tamamen doğum onu yapışıklik ağrı yapar dediler ama adam yapisiklik yok dedi demek için yazdım]
Allah yardim etti ben kendim yolumu kendim çizdim 2 yil doktorlardan hiçbir fayda göremedim
yağ lar kürler ilaçlar filimler...
en son bir doktorla aşılama yapmasını istediğim gün hususunda anlaşamadık o kadar diyim
çünkü 2 yil artık öğrenmiştim yumurtanın ne kadar sürede çatlayıp gittiğini artik sapıtmıştım
deste deste yumurtlama testi vs.
aşılamadan 24 saat sonra vucudum gösterdi elhamdulillah tuttuğunu anladım sonra 2 3 ay daha devam etti ağrılar ve sonra hamilelik seromonileri
günlük pedleri en azından iki ay kullanmani tavsiye ederim
hem wajinal ph. vs. düzelir
ayrica menstural ağrıların da oluyorduysa onlar da gider
sağlık diliyorum