İlişkiden beri 11. Gün?? Acaba???

ysnysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
226
110
53
Ben uzun zamandir takipciyim ama ilk kez yaziyorum galiba ilk kez boyle hissettigim icin.. Tam yumurtlama gunumde ya da ertesi gun esimle iliskimiz sonucu korunmadan bosalma yasandi. Ve biraz oyalandiktan sonra tuvalete gidebildim. Adetlerim duzenli degil cok fazla cunku tiroid hastasiyim. Bugun 10 gun oldu iliskiden beri.. Gogus agrim cok fazla, kasiklarim suan resmen deli gibi agriyo yattigim yerde kasiliyorum. Bi usuyorum bi yaniyorum. Boyle bi soguk alginligi oldu sandim ama ortada net bisey yok. Bide korkuyorum eger hamileysem calismamam gerekcek iş kolum degistirilcek hamilelik suresince.. O yuzden anlamam lazim bu erken gebelik testleri duzgun sonuc veriyor mu ki? Tavsiyeniz var mi?

Kanda bile baktırsan çıkmayabilir çünkü eğer gebe kaldıysan bile hormonların daha yeni yeni yükselir bence çalışman sıkıntılıysa bile bikaçgün izin al sonra zaten bayram tatili giriyo araya işe başlamadan bir gün önce kanda baktır derim

Ah nerdee mumkun degil şu fortest varmis test onu yapsam cikar mi acep? Hic hesapta yokken resmen aklima dustu ?? Reglime daha 5 gun var en azindan bu agrilar neyin nesi kimin fesi

canim senin o dedogjn bndede var tahminj yumurta catlayali 5 gun felen oldj hep agri var usutme var ayaklarim mumukun degil isinmio patik corapla geziorum mide mulantisi felnda var bnde cozemedjm bh nedir bole die ama

Ee napsak ? Ben kocama test aldirdim simdi bi yapcam bakalim icim rahat etsin..

canim senin o dedogjn bndede var tahminj yumurta catlayali 5 gun felen oldj hep agri var usutme var ayaklarim mumukun degil isinmio patik corapla geziorum mide mulantisi felnda var bnde cozemedjm bh nedir bole die ama
Ee napsak ? Ben kocama test aldirdim simdi bi yapcam bakalim icim rahat etsin..

Yap canım ama negatif çıksa bile dikkt et kendine ben adetimden on gün sonra öğrendim 5 gün geçmişti baktım kanda bile çıkmamıştı

Cnm cgu ksiye garip geldi ama bwnde hissetmistim oyleki doktor daha kac gun olmus nerden anladn gbisinden dalga gectibelirtileri kimi insan erken hissediyor.erken gebelik tstlerinde cikmadi hcbiri burada ama ben bildim

Tek çizgi kızlar suan icin bisey yok bakalim...

Eklentiler

• image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…