Iliskiden 8 10 gun sonra belirtileri baslayip hamile oldugunu ogrenenler

Esra3718

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
38
6
28
Iliskiden sonra hamilelik belirtileri yasayip hamile oldugunuzu ne zaman ogrendiniz belirtileriniz neydi ve kacinci gunde ogrebdiniz

Iliskiden sonra hamilelik belirtileri yasayip hamile oldugunuzu ne zaman ogrendiniz belirtileriniz neydi ve kacinci gunde ogrebdiniz

İlişkiden iki gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşadım şiddetli ve arkadaşıma ben bu ay hamileyim dedim ama tabiki bu bir tahmindi. Asıl belirtilerim ilişkiden 5 gün sonra yoğun bel ağrısı hafif akıntı ayağıma vuran kasık ağrısı ve hafif hafif göğüs acısıyla başladı. O zaman anladım bi tuhaflık olduğunu çünkü regl belirtilerim bir hafta önceden başlamazdı. İştahım çok açıldı ve acayip uyku halindeydim. Reglime 4 gün kala test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim

Cnm adete 1 hafta başladı benim tabi ben hamile olduğumu hiç tahmin etmedim pkovardi bende cunku cabuk olmadi adete 1 hafta kafta kala ayaga kalktigimda aniden gozum kararmaya basladi ozellikle aksamlari ağzın çok kuruyordu beyaz losyon gibi akıntı adete kadar devam etti hic kurumadim göğüslerinde aşırı olmasada dolgunluk gözüme çarptı adet günüde karnim cokagrimaya başladı 4 gün boyunca ağrıyı geciyo ara ara ama adet olmadım 4 gün sonunda test yaptım pozitif gordum

Kimse inanmıyor ama ilişkinin ertesi gününden itibaren belirti yaşamaya başladım.
Hayatımda hiç yaşamadığım bir kasık ağrısı başladı. (o gün bugündür ağırır)
1 hafta sonra hafif sarı akıntı başladı. Giderek çoğaldı. (o gün bugündür benimle kendisi)
Yine 1 hafta kadar sonra ayak bileklerimde sızlama başladı.
Enfeksiyon olmadığını bildiğim için ben direkt anladım zaten gebeliği.
Göğüs ağrım hiç olmadı mesela herkeste olur genelde bende olmadı. Adete 3 gün kala test yaptım çıktı

Öncesinde girdiğin ilişkide tutmuş olabilir

benimde iliskiden yarim saat sonra kasik agrim olfu ayaga kalkamiyordum sonra akintim basladi 3 4 gundur goguslerim sizlamaya basladi insallah bende hamileyimdir

Rabbim bagislasin insallah benim kasik agrisi akinti bide 2 3 gundur gogus hassasiyetim var

Rabbim bagislaisn evlatlarimizi allhim herkese yasatsin insallah darisi bizim basimiza insallah

Merhaba size birşey sormak istiyorum

Merhaba birşey sorabilir miyim

Rabbim bagislasin insallah benim kasik agrisi akinti bide 2 3 gundur gogus hassasiyetim var
Merhaba kızlar çok acemiyim sizlere sormak istiyorum ilişkiden sonraki günler yumurtalık bölgesinde batma oldu hareket edince daha çok hissediyordum adet günüme daha çok var bu yaşıma kadar hiç böyle adet belirtisi de yaşamadım yumurtlama döneminde girmiştim ilişkiye ama geri çekilme yöntemi ile ilişki oldu . Bugün aşırı derecede kasık ağrım var ve kasık ağrısı bacağıma vuruyor hafif belimede vuruyor çok sık idrara çıkıyorum ve ömrümde ilk kez bu kadar uykulu oldum sizce yanlışlıkla hamile kalmış olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…