- 20 Ocak 2021
- 1.623
- 2.048
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
-
Evet çok çok kısa bir süre. Ama o şüphe bir kere içime düştü ya sürekli acaba acaba diye düşünüyorum.5 gün inanılmaz az bir süre canımen az 12 gün falan geçmesi gerek
Bu kadar erken âdet belirtisi neden peki ? Farklı ilaç vs. Kullanmadım.5 gün sonra belirti oluşması mümkün değil bence
Yumurtlama döneminiz miydi acabaEvet çok çok kısa bir süre. Ama o şüphe bir kere içime düştü ya sürekli acaba acaba diye düşünüyorum.
Lazerim gitmem lazım tereddütteyim. Sürekli ayakta olduğum ve gidip geldiğim bir işte çalışıyorum. Aklımda sürekli o
Bizde ilk denedıgımızde ben psıkolojık olarak resmen hamilelık belırtısı yaşadım mıde bulantısı bel ağrısı mıde şişmesı vs bence hepsi psıkolojık ilginç olan şey bir düşüncenin bütün vücudumuza etkı etmesi hormonları alt üst etmeyi başarması düşünmeyen ınsan sağlıklı insandır diyorumKızlar selam.
Bir gün bende bu soruları soracağımı hiç tahmin etmezdim.ağlanacak halime gülüyorum…
Eşimle ilişkiye girdik 1-2 damla içime boşaldı.
Üstünden 5 gün geçti.
Karnım,kasıklarım felaket ağrıyor. Göğüslerim inanılmaz hassas. Adetime 15 gün falan var normalde hiç bu kadar erken adet belirtilerim olmazdı. Kafam karışık. Sizce 5 gün içinde hamilelik belirtisi olur mu?
Evet yumurtalara dönemimdi maalesefYumurtlama döneminiz miydi acaba
Onu bilemiyorum tabi ama 5 günde imkansız en erken ilişkiden 14 gün sonra öğreniliyor gebelik bileBu kadar erken âdet belirtisi neden peki ? Farklı ilaç vs. Kullanmadım.
Bir tane kızım var. Olacağı varsa olur elbette ama düşünmüyorduk şuan.Bizde ilk denedıgımızde ben psıkolojık olarak resmen hamilelık belırtısı yaşadım mıde bulantısı bel ağrısı mıde şişmesı vs bence hepsi psıkolojık ilginç olan şey bir düşüncenin bütün vücudumuza etkı etmesi hormonları alt üst etmeyi başarması düşünmeyen ınsan sağlıklı insandır diyorum
Ayyy Bencede 5 günde ne belirtisi diyorum bende ama belki yaşayan vardır diye sorayım dedim.Onu bilemiyorum tabi ama 5 günde imkansız en erken ilişkiden 14 gün sonra öğreniliyor gebelik bile
Ya ama bu ağrı psikolojik olamaaaazSizinle aynı durumdayım tek fark benim gönül rızam vardıKasık ağrısı var fakat psikoloji olabilir 10 gün sonra göreceğiz beklemekten başka çare yok
Yani bazıları var hep bu şekilde hissediyor ve negatif çıkıyor bazıları var hiçbir şey hissetmeden hamile olduğunu anlıyor ben anlamadım bir şeyYa ama bu ağrı psikolojik olamaaaazkasıklarım efsane ağrıyor hissediyorum
Benimde 5 gün geçti bu arada aynı durumdayız derken şaka değildiYa ama bu ağrı psikolojik olamaaaazkasıklarım efsane ağrıyor hissediyorum
Benim ilk gebeliğim öyleydi asla bişey hissetmedim. Onu isteyerek yaptım ama ona rağmen sıfır belirtiydi. Adet gecikince test yaptım.Yani bazıları var hep bu şekilde hissediyor ve negatif çıkıyor bazıları var hiçbir şey hissetmeden hamile olduğunu anlıyor ben anlamadım bir şey
Yaklaşık 11 12 gün vardır ya son zamanlarda biraz düzensizlikte başlamıştı belli olmaz daha da uzatabilir son adet 13 ŞubattıBenim ilk gebeliğim öyleydi asla bişey hissetmedim. Onu isteyerek yaptım ama ona rağmen sıfır belirtiydi. Adet gecikince test yaptım.
Sizin kaç gün var adetinize?
Kasıklarda Ağrı var mı?Valla 26sı yumurtlama akıntım başladı, martın 1 gecesinde ilişki oldu. Eşim kendini tutamadı vajinamın üstüne ve giriş kısma boşaldı. İlişkiden bir gün sonra falan meme de ağrı, uçlarında hassalık hafif acı var. Normalde adet 5-6 gün kala olurdu ama adete 12-13 gün var daha meme hassasiyeti var. Sat 15 şubat
Dün sol kasığımda ağrı olmuştu, bugün de hafif adet ağrısı gibi oldu ama çok sürmedi 5 dakika kadarKasıklarda Ağrı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?