- 12 Şubat 2019
- 61
- 9
- 1
- Konu Sahibi SiyamKedisii
Yok ondan sonra olmadı9 ocaktan sonra hic ilişki olmadı ise hamile olma ihtimalinin yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ondan sonra olmadı9 ocaktan sonra hic ilişki olmadı ise hamile olma ihtimalinin yok
canım sen iyice takmışsın bu gebelik isineArkadaşlar bu sabah idrar testi yaptım. 23 dk oldu hala negatif hiç bir silik çizgi dahi yok.Artımed gebelik testi ile yaptım ama bu teste pek güvenemedim çünkü internette pek bi bilgi bulamadım bu test hakkında. Sizce güvenmeli miyim bu teste? Bir tane daha almıştım bu testten ne olur ne olmaz diye. İlişkinin üzerinden 35 gün geçti. Negatif şu an. Gecikmemin 5. Günü. Silik değil de ikisi de koyu ve dakikasında çıkması gerekiyordu gebe olsaydım değil mi?
O zaman yarın öbür gün adet olurum sanırımcanım sen iyice takmışsın bu gebelik isine
Hamile değilsin
Hamilelikte istemiyorum diyorsun
Ama hamile kalmayı çok isteyen bayanlar gibi kendini zorla hamile cikaracan
HAMİLE DE ĞİL SİN
Peki birşey sorucam saatler sonra 2. Çizginin beyaz çıkması nedir? Beklediği için çizginin yeri mi belli oldu acaba? Yani gebelikle bir alakası yoktur değil mi?canım sen iyice takmışsın bu gebelik isine
Hamile değilsin
Hamilelikte istemiyorum diyorsun
Ama hamile kalmayı çok isteyen bayanlar gibi kendini zorla hamile cikaracan
HAMİLE DE ĞİL SİN
Birde evli misin
şundan dolayı soruyorum 9 ocaktan sonra ilişki olmamış 35 gündür kocan 35 gün sana nasıl yaklasmıyor
bence sen çocuk istiyorsunPeki birşey sorucam saatler sonra 2. Çizginin beyaz çıkması nedir? Beklediği için çizginin yeri mi belli oldu acaba? Yani gebelikle bir alakası yoktur değil mi?
Su an yorumlari bastan sona okudum ve anladığım evlilik dışı iliski tabii ki kendi tercihi olabilir.
Kac kişi hamile degilsin adet olmuşsun yazmış anlamıyor anlamak istemiyor arkadaş belli ki.
Bir şeyi 40lere dersen olur ya dediğin gibi kendini zorla hamile edecek kendi de rahatlayacak bizde.
Resmen yaşadığı oaly yüzünden psikolojik travma yaşıyor ve bu da adetinin düzensizliğine yansıyor farkina varmak anlamak istemiyor.
Ve sen sevgiliSiyamKedisii karar ver hamile mi olmak istiyorsun istemiyor musun yaşadığın ilişki her ne ise çünkü o kadar insan sana hamile olamazsin diyor zorla hamile olma ihtimalim varmi diye takılmış durumdasin halan sorular soruyorsun.
Sana da yazık resmen psikolojik travma yaşatıyorsun kendine yapma madem idrar testlerine guvenmiyorsun git kan testi yaptır canım bu eziyetten sende kurtul sana laf anlatmaya çalışan insanlarda kurtulsun.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Çocuk istemiyorum. Sadece hamile miyim stresim var. Sanırım haklısınız stresten dolayı bir türlü gelmedi adetim. Kusura bakmayınbence sen çocuk istiyorsun
ha şöyle derdini anlat ta ne olduğunu bilelim boyle stres yasayacaksan niye yapıyorsun güzel kardeşim yazık değil mi evlendiginde kocamla yasa ne yasayacaksan hamile değilsin buda sana ders olsun yapma bir dahaŞöyle söyleyeyim kesinlikle bir cinsel birleşme olmadı ve boşalma da olmadı. Temas olunca korktum strese girdim. Bu adette gelmeyince iyice streslendim. İnşallah bir an önce gelir çünkü ilk defa böyle bir hata yaptım ve çok pişmanım
9 ocakta sürtünmeli ilişkiydi öyle affedersiniz penis vajinaya girmediBirde 9 ocakta ilişki oldu bir daha olmadı demistin simdide birleşme olmadı diyorsun
Hani sürtünme esnasında temas olduğu için acaba zevk suyundan hamike kalır mıyım lorkusu sardıBirde 9 ocakta ilişki oldu bir daha olmadı demistin simdide birleşme olmadı diyorsun
Abla kendimi o kadar kötü hissediyorum ki napacağım bilmiyorum. Çok büyük günah işledim dersimi de aldım ama beta da 1.2 çıkınca acaba yükselir mi korkusu var. Korkudan kan testini tekrarlayamıyorum. Yarın tekrar sabah idrarıyla test yapsam kesin sonuç alır mıyım? İnternete baktım mı hamilelikte leke olur,yerleşme lekesi olur diyorlar kafam iyice karıştı. Daha çok streslendim napacağım hiç bilmiyorumTatlim neden hala anlamamakta istar ediyorsun?????
Hamile değilsin diyorlar kabul etmiyorsun yahu ilişki yaşayıp adet olmuşsun neyin hamileliği kalacak Allah aşkına stresten bak bedenine neler yapıyorsun yapma bi günaha girdin üstüne gidip birde Allahin verdiği emanet cana daha fazla eziyet etme çünkü yaptığın stresten adet olmuyorsun.
Daha ne kadar açıklayıcı yazabilirler merak ediyorum
Abla kendimi o kadar kötü hissediyorum ki napacağım bilmiyorum. Çok büyük günah işledim dersimi de aldım ama beta da 1.2 çıkınca acaba yükselir mi korkusu var. Korkudan kan testini tekrarlayamıyorum. Yarın tekrar sabah idrarıyla test yapsam kesin sonuç alır mıyım? İnternete baktım mı hamilelikte leke olur,yerleşme lekesi olur diyorlar kafam iyice karıştı. Daha çok streslendim napacağım hiç bilmiyorum![]()