- 12 Şubat 2019
- 61
- 9
- 1
- Konu Sahibi SiyamKedisii
-
Peki test zamanı iyi mi? Yani erken mi yapmışım testi yoksa geç mi? İlişki 32 gün önceydi. Olsaydı çıkar mıydı?5 altı hamilelik yok denir
İlişki 9 ocakta oldu. 14 ocakta regl olmam gerekirken 16 ocakta oldum. Ardından 10 şubatta regl olmam gerekiyordu olmadım. Dün de beta hcg yaptım 1.2 çıktıSat ın batın neydi tam
Peki geç döllenme nasıl oluyor? Sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Geç döllenme olsa bile kesin midir acaba hamile olmadığım?Yok değilsinizdir hamile söylediginize göre en az 4 haftalık hamile olmanız gerekiyor 4haftada 1 diye bi değer cıkmaz sanmıyorum
Benimki gec döllenmeydi ovuslayon gününde değil baska bi zaman döllenmişti bir hafta geriden gelmesine ragmen bilmem kac yüzlerdeydi degerimPeki geç döllenme nasıl oluyor? Sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Geç döllenme olsa bile kesin midir acaba hamile olmadığım?
Haklısınız bu adetim 3 gün oldu gelmediği için korkum var. Gelse çok rahatlayacağım. Acaba dedim hamile miyim ondan mı olmadım daha. Ama dün kan yaptım 1.2 çıktı. Adetim hala gelmediği için bir türlü rahatlayamadımBenimki gec döllenmeydi ovuslayon gününde değil baska bi zaman döllenmişti bir hafta geriden gelmesine ragmen bilmem kac yüzlerdeydi degerim
Zaten cinsel birleşme olmamıs zevk suyuda evet hamile bırakabilir ama içine bosalmamıs
Bosuna kendine dert arama derim
Adet olmaya devam edip hamile kalan nadirde olsa kadınlarda varHaklısınız bu adetim 3 gün oldu gelmediği için korkum var. Gelse çok rahatlayacağım. Acaba dedim hamile miyim ondan mı olmadım daha. Ama dün kan yaptım 1.2 çıktı. Adetim hala gelmediği için bir türlü rahatlayamadım
stresten ölücem sanırım:)Adet olmaya devam edip hamile kalan nadirde olsa kadınlarda var
Adet tek kesin cözüm değildir hamile olmadıgını anlamak icin
Ama yani 1 degerde zaten olmayan bi değer
Çok özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Sizce hamile miyim değil miyim?Adet olmaya devam edip hamile kalan nadirde olsa kadınlarda var
Adet tek kesin cözüm değildir hamile olmadıgını anlamak icin
Ama yani 1 degerde zaten olmayan bi değer
Bu adetim 3 gün gecikince şüphelendim 2. Günü kan tahlili yaptım 1.2 çıktı. Adetim geçmeden önce benim de öyle bir düşüncem yoktuYok canım hamile.degilsin
İlişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkıyor hemenBu adetim 3 gün gecikince şüphelendim 2. Günü kan tahlili yaptım 1.2 çıktı. Adetim geçmeden önce benim de öyle bir düşüncem yoktusizce kan testi için ilişkiden geçen süre yeterli mi?
Hamile bayanlar yumurtlar mı peki? Ben o kanamamdan sonra vajenden yumurya akı kıvamında berrak akıntı sarktığını gördüm. Yumurtlama mıdır bu?İlişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkıyor hemen
Siz şüpheli bir ilişki yaşadığınız için stresli bir donemdesiniz, ondan adet gecikmesi yasamisiniz
Siz ilişkiden kaç gün sonra kan testi yaptınız acaba?Yok değilsinizdir hamile söylediginize göre en az 4 haftalık hamile olmanız gerekiyor 4haftada 1 diye bi değer cıkmaz sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?