• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 32 gün sonra beta hcg

SiyamKedisii

Magnifes
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2019
61
9
1
Arkadaşlar merhaba, 14 ocakta olmam gereken regl 16 ocakta oldu 6 gün sürdü fakat sanki herzaman ki adetten daha az geldi gibi. Ama pedime geliyordu. 2. Gün 1 pedim dolmuştu. Ardından o kanamadan sonra tam tarihi hatırlamıyorum ama baya sonraydı.. Vajenden yumurta akı kıvamında,berrak bir akıntı sarktığını gördüm. Ardından 10 şubatta regl olmam gerekiyordu olmadım. Gecikmenin 2. Günü ilişkiden 32 gün sonra kan testi yaptırdım 1.2 mlu ml çıktı. Negatif dendi. Sizce kan testini erken mi yaptım? 9 ocakta ilişkim oldu 11 şubatta kan tesyi yaptım 1.2 çıktı ama bu adetimin gelmemesi kafamı karıştırdı. Sizce hamilelik var mıdır? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yok değilsinizdir hamile söylediginize göre en az 4 haftalık hamile olmanız gerekiyor 4haftada 1 diye bi değer cıkmaz sanmıyorum

Peki geç döllenme nasıl oluyor? Sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Geç döllenme olsa bile kesin midir acaba hamile olmadığım?
Benimki gec döllenmeydi ovuslayon gününde değil baska bi zaman döllenmişti bir hafta geriden gelmesine ragmen bilmem kac yüzlerdeydi degerim
Zaten cinsel birleşme olmamıs zevk suyuda evet hamile bırakabilir ama içine bosalmamıs
Bosuna kendine dert arama derim

Benimki gec döllenmeydi ovuslayon gününde değil baska bi zaman döllenmişti bir hafta geriden gelmesine ragmen bilmem kac yüzlerdeydi degerim
Zaten cinsel birleşme olmamıs zevk suyuda evet hamile bırakabilir ama içine bosalmamıs
Bosuna kendine dert arama derim
Haklısınız bu adetim 3 gün oldu gelmediği için korkum var. Gelse çok rahatlayacağım. Acaba dedim hamile miyim ondan mı olmadım daha. Ama dün kan yaptım 1.2 çıktı. Adetim hala gelmediği için bir türlü rahatlayamadım

Haklısınız bu adetim 3 gün oldu gelmediği için korkum var. Gelse çok rahatlayacağım. Acaba dedim hamile miyim ondan mı olmadım daha. Ama dün kan yaptım 1.2 çıktı. Adetim hala gelmediği için bir türlü rahatlayamadım
Adet olmaya devam edip hamile kalan nadirde olsa kadınlarda var
Adet tek kesin cözüm değildir hamile olmadıgını anlamak icin
Ama yani 1 degerde zaten olmayan bi değer

Bu adetim 3 gün gecikince şüphelendim 2. Günü kan tahlili yaptım 1.2 çıktı. Adetim geçmeden önce benim de öyle bir düşüncem yoktu:KK43: sizce kan testi için ilişkiden geçen süre yeterli mi?
İlişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkıyor hemen
Siz şüpheli bir ilişki yaşadığınız için stresli bir donemdesiniz, ondan adet gecikmesi yasamisiniz

İlişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkıyor hemen
Siz şüpheli bir ilişki yaşadığınız için stresli bir donemdesiniz, ondan adet gecikmesi yasamisiniz
Hamile bayanlar yumurtlar mı peki? Ben o kanamamdan sonra vajenden yumurya akı kıvamında berrak akıntı sarktığını gördüm. Yumurtlama mıdır bu?

Back