İlişkiden 2 gün sonra olan belirtiler lütfen cevap verin.

Mavilkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
106
36
28
İlişkiden 2-3 gün sonra sol kaşığımda 2 gün süren bir batma hissi oldu ara ara vajina bölgemde de bir batma oldu ve sadece sağ göğsümün ucu acıyordu. Bugün rahimde 1-2 kere kasılma hissettim adetime 12 gün var sizce bu yaşadıklarım neyin belirtisi olabilir lütfen yardım eder misiniz

Hamilesiniz

2 gün sonra hamilelik belirtileri olması imkansız canım malesef . Yumurta sperm döllendiğinde 5 günde iniyor rahme ve tutunuyor. 2 günde daha yolculuğun başında

Hic bişeyin belirtisi olamaz ilişkiden 2 gün sonra belirti olmaz ilk belirti adet gecikmesidir halsizlik bulantı tansiyon düşmesi ve sizin hayal ettiginiz batmalar vs o zaman olur
Bielmi
2 gün sonra hamilelik belirtileri olması imkansız canım malesef . Yumurta sperm döllendiğinde 5 günde iniyor rahme ve tutunuyor. 2 günde daha yolculuğun başı

Bu ay d vitamini iğnesi ve gyno ferro sanık kullanıyorum. Normalde 2 aydır adetten sonra bir kanama yaşıyordum. Ama bu ay olmadı çok şükür
Ara kanamalar ben de de vardı kistten dolayı ilişki den iki gün sonra hamilelik belirtisi olmaz muhtemelen yumurtlama belirtisidir siz bugünleri iyi değerlendirin ve stres yapmayın Allah sizi de sevindirsin bu gecenin hürmetine beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…