iliskiden 14 gun sonra beta hcg 1.20

Pearlbeauty

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
7
3
6
37
Kizlar merhaba bu ay tek 1 ilişkim oldu ve üstünden 14 gün geçti. Adetime 6 gün var beta 1.20 çıktı bu şekilde olup yukselen var mi ? Kesinlikle gebelik yok mu?

Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim grip nedeniyle antibiyotik kullanmaya başladım çünkü cok teşekkür ederim
Kuzum kb bn seni bekar sandım böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük üzülme sevin herşeyin zamanı var

Kuzum kb bn seni bekar sandım böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük ♥ üzülme sevin herşeyin zamanı var ♥
:) yok cnm önemli değil bizde henüz istiyor muyuz istemiyormuyuz bilmiyoruz zaten ama benim ablam tek geceden hemen hamile kalinca bende hemen olmayacak diye korkuyorum sanırım:) şüphesiz rabbim çok büyük isteyen herkese nasip etsin aratmasin

Hemen test yaptığına göre bnce istiyosunuz ama tedirginsiniz biraz amin canım benim rabbim kimseye aratmasin evlatla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…