• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskiden 14 gun sonra beta hcg 1.20

Pearlbeauty

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
7
3
6
37
Kizlar merhaba bu ay tek 1 ilişkim oldu ve üstünden 14 gün geçti. Adetime 6 gün var beta 1.20 çıktı bu şekilde olup yukselen var mi ? Kesinlikle gebelik yok mu?

Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim grip nedeniyle antibiyotik kullanmaya başladım çünkü 😊 cok teşekkür ederim
Kuzum kb bn seni bekar sandım 🙈😪 böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman :( rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük 🙏♥️ üzülme sevin herşeyin zamanı var ♥️🙏

Kuzum kb bn seni bekar sandım 🙈😪 böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman :KK43: rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük 🙏♥ üzülme sevin herşeyin zamanı var ♥🙏
:) yok cnm önemli değil bizde henüz istiyor muyuz istemiyormuyuz bilmiyoruz zaten 😀 ama benim ablam tek geceden hemen hamile kalinca bende hemen olmayacak diye korkuyorum sanırım:) şüphesiz rabbim çok büyük isteyen herkese nasip etsin aratmasin

:) yok cnm önemli değil bizde henüz istiyor muyuz istemiyormuyuz bilmiyoruz zaten 😀 ama benim ablam tek geceden hemen hamile kalinca bende hemen olmayacak diye korkuyorum sanırım:) şüphesiz rabbim çok büyük isteyen herkese nasip etsin aratmasin
Hemen test yaptığına göre bnce istiyosunuz ama tedirginsiniz biraz ☺️♥️ amin canım benim rabbim kimseye aratmasin evlatla sinamasin :(

Back