Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba bu ay tek 1 ilişkim oldu ve üstünden 14 gün geçti. Adetime 6 gün var beta 1.20 çıktı bu şekilde olup yukselen var mi ? Kesinlikle gebelik yok mu?
Kuzum kb bn seni bekar sandım böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük üzülme sevin herşeyin zamanı var
Kuzum kb bn seni bekar sandım böyle konuları onlar acıyı çoğu zaman rica ederim inşallah olur canım benim rabbim büyük ♥ üzülme sevin herşeyin zamanı var ♥
:) yok cnm önemli değil bizde henüz istiyor muyuz istemiyormuyuz bilmiyoruz zaten ama benim ablam tek geceden hemen hamile kalinca bende hemen olmayacak diye korkuyorum sanırım:) şüphesiz rabbim çok büyük isteyen herkese nasip etsin aratmasin
:) yok cnm önemli değil bizde henüz istiyor muyuz istemiyormuyuz bilmiyoruz zaten ama benim ablam tek geceden hemen hamile kalinca bende hemen olmayacak diye korkuyorum sanırım:) şüphesiz rabbim çok büyük isteyen herkese nasip etsin aratmasin