benimde adetime 5 gün kaldı ama çook sabırsızlaştım, sol kasığımda ağrı oluyo ve bazen de akıntı.. test yapsam çıkarmı acaba??
kızlar test yapıp yazın sonucunuzu benımde 2 gün var ama sadece sol tarafımda 4-5 sanıye suren bi ağrı var gelip geçıo arada inş.hamilesınızdıra.s.benimde adetime 5 gün kaldı ama çook sabırsızlaştım, sol kasığımda ağrı oluyo ve bazen de akıntı.. test yapsam çıkarmı acaba??
benimde adetime 5 gün kaldı ama çook sabırsızlaştım, sol kasığımda ağrı oluyo ve bazen de akıntı.. test yapsam çıkarmı acaba??
bence yap benim adetime var ama bende şüpheleniyorum aldım test bugün yapcamm
Adete 5 gun kala ıdrar testınde cıkmayabılır cok zor...Bence yapıp sonuc negatıf cıkarsa cok uzulursun,bekle adetın gecsın cnm...ama bıkac gun sonra kan testınde cıkar cnm.. En mantıklısı gunun gecince yapmak...
Benımde bugun adet günüm ve öglen adet agrılarım basladı her zaman kı gıbı...Aksama korkuyorum(((
güaydın herkese a.s. ..
özebus naber, adet oldunmu merak ettim.. bende dün gece kötüydüm kasıklarım ağrıdı ve bacaklarım çekildi sanki, uyuyamadım.. bugünde devam ediyor ve bel ağrımda başladı 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım..
evet ılıskıden sonra degıl adetın gectıkten snra ıdrar tahlılı yaptrıman lazım canım...
Gunumuz gectıkten sonra hergun kasık agrısı cekmemız gerekıyor mu acaba yaa...Bende suan tık yokkk
evet ılıskıden sonra degıl adetın gectıkten snra ıdrar tahlılı yaptrıman lazım canım...
Gunumuz gectıkten sonra hergun kasık agrısı cekmemız gerekıyor mu acaba yaa...Bende suan tık yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?