- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
- Konu Sahibi Epica Rockk
Korunmasız ilişkiden hemen sonra norlevo kullandım 10 gün sonra 3 gün süren yoğun kanamam oldu . İlişkinin üzerinden 24 gün sonra kan testim negatif çıktı ama ben rahatlayamıyorum sürekli idrarda gebelik testi yapıyorum . Geçen gün yaptım test ışığa tuttum dakikalarca baktım birşey yok . Sonra tekrar inceledim sadece bembeyaz bir çizgi vardı sanki ama çizginin kendi yeri gibiydi . Arakadaşımada gösterdim negatif bu dedi . Sonra ki gün tekrar yaptım başka markalarla da yaptım tek çizgi çıktı öyle beyaz çizgi falan yoktu . Bugün tam 1 ay oldu ilişkinin üzerinden geçeli sabah idrarımla normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı . Bu arada dışarı boşalma olmuştu ama ben yine de norlevo kullanmıştım . 3 gün sürdüğü için kanama endişeliyim normalde 4 5 gün sürer . Bir daha ki adetime de daha var . Kan testi de yaptıramıyorum şu an . Sizce ilişkiden 1 ay sonra ki idrar testi kesin sonuç mudur ? Psikolojik tedavi görüyorum ağır depresyon hastasıyım bu durum iyice psikolojimi bozdu . Şimdiden teşekkürler yorum için