ilişkide yanma ve ağrı lutfen yardımm

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
mrb arkadaşlar eşim 1buçuk aydır şehir dışındaydı 2gn once geldi ve o sure içinde bende sürekli akıntı ve kaşıntı oluyodu.doktora gitme imkanımda yoktu.ilişki sırasında surekli ağrı yanma hissediyorum bunun sebebi ne olabilir uzun suredir ilişkiye girmediğidenmi yoksa mantar falanmı doktora gitsem bu yanma için bişey verirmi doktor korkusuda var alttn baktırmaya korkuyorum başka şekilde ordan muayne yapılıyomu bide onu sormak istiyorum
şimdiden teşekkürler :)

kimse yok mu bi önerisi olan :)

Doktora gidin, muhtemelen bakar, ve duruma göre fitil verir. Enfeksiyon varsa. Daha kötüye gitmesinden iyidir, sağlık bu bakılması gerekiyorsa bırakın baksın. Bayan doktor tercih edersiniz daha rahat olur.

Mantar olabilir. Hafif idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Mantar varsa bildiğim kadarıyla eşinize de bulaşabilir. İdrar yolu enfeksiyonu varsa ilerleyip böbreklere sıçrayabilir. Bir doktora gidin. İhmal etmeyin. Geçmiş olsun

Bundan korkacak bise yokki canm sadece bakar elini bile surmuyo bazi durumda ama senden buyuk olasilikla kan ve idrar ister ona gore ilac verir bi gorun derim gecmis olsun

sağolun arkadaşlar doktora gitmem gerekiyo gerçekten ben vajinismustum o yüzden doktor korkum var ama ilerlemeden gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…