Eşim beni aldattığı için boşandım. Şimdi yeni biriyle tanıştım. Kendisi lise mezunu, küçük bir yerde desinatör olarak çalışıyor ve işinden memnun değil. Ben çocuk gelişimcisiyim ve yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Eski eşim vizyonlu, eğitimliydi ama sadakat göstermedi. Bu kişi ise sadık, dini bütün, çocuk isteyen biri gibi görünüyor. Ancak mezhep ve kültür farkımız var, ayrıca biraz tembel olduğunu söylüyor ve geleceğe dair net bir planı yok bu arada kayserili nasıllar bilmiyorum ben aleviyim kendi arkadaşları varmış seviyorlarmış kız ailesini karşısına almış bana öyle diyor.
Ben kariyer odaklı, modern biriyim. Maddi olarak güçlü değil; sadece arabası var, düğün istemiyor gibi görünüyor. Çocuk için "Allah rızkını verir" diyor ama ben daha planlı hareket etmeyi tercih ederim. Aceleci davranmak istemiyorum çünkü ikinci bir boşanma beni mahveder. Bu ilişki için ne düşünüyorsunuz?
Ben kariyer odaklı, modern biriyim. Maddi olarak güçlü değil; sadece arabası var, düğün istemiyor gibi görünüyor. Çocuk için "Allah rızkını verir" diyor ama ben daha planlı hareket etmeyi tercih ederim. Aceleci davranmak istemiyorum çünkü ikinci bir boşanma beni mahveder. Bu ilişki için ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme: