Bazı dan kasteddiğin özellikle onun arkanda olduğu mu??Benimde ilişki sırasında bazı pozisyonlarda ağrı oluyor. Yorumları okudum ama net bi cvp alamadım. Neden bilen varsa yazsın.
Aynen. Aynı durumu bende yaşıyorum.Yok ayakklarim birzdaha kalkik omuzlarnda oldgnda ozellikle
Hani bacaklarını eşin omzuna alır ya işte o zaman çok fena ağrı saplanıyor. Arkadan domalma olunca da aynısı oluyor. Ağrı o kadar yüksek oluyor ki anlatamam. Haliyle bu şekillerde olmuyor bırakıyorum.Bazı dan kasteddiğin özellikle onun arkanda olduğu mu??
Yaa benim öyle de oluyo bide arkadayken oluyo,bebek için gidiyorum ben her ay,ultrasonla bakıyo,olsa bişi görülürmüydü,nası anlaşılıyoki,ayrı bi filmi falan barmıkiYok ayakklarim birzdaha kalkik omuzlarnda oldgnda ozellikle
Yaaa kist olabilir mi? Bende.Ya cnmnozmn ihma etme git bir doktora istersn benn belki daha once gitmis olsydm daha kuck olurdu
Evet dr şart oldu. Çok oldu devamlı yaşıyorum bunu. Bıktım bende.Ya ben de gittim hic bir sey yok dediler simdi adetmin ikinci gunu gitmm gerkiyrdu bu defa soledilwr ama olsada gorurler herhalde
Yok benimki psikolojik değil buna eminim. Kist olabilir gibi. Bu hafta bir randevu alayım da hallediyim. Hep erteliyordum ama kaçış yok bu belli.Evet dr şart oldu. Çok oldu devamlı yaşıyorum bunu. Bıktım bende.
Bende cok yorlmusym o dormdan psikolojk olrk ama ins bir sey cikmz ondan deildr cnm
ben olsam sogan suyunu tercih ederim ama yinede kalbinin sesini dinle ben hap yerine sogan kullandım adetimi biraz duzeltti evlendikten 8 ay sonra gene tekrarladı sogan suyu kıstı kucultuyor ama benimki kıldı yeniden hortladı :) sogan suyunu dene arastır nasıl kullanılıyor ıbrahım saracoglundanAcaba bu ay bile olsa kullanmasm mi sagan kurinu mubuygulasm benm de hic icm den gelmiyr kullanmak
ınsallah canım rabbim isteyen herkeze yanısıra bana nasip etsinAyy insalllah guzl sonuctr ins hamilelik icn dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?