Iliskide sol kasik agri ve batmasi

Ya cnmnozmn ihma etme git bir doktora istersn benn belki daha once gitmis olsydm daha kuck olurdu

Bazı dan kasteddiğin özellikle onun arkanda olduğu mu??
Hani bacaklarını eşin omzuna alır ya işte o zaman çok fena ağrı saplanıyor. Arkadan domalma olunca da aynısı oluyor. Ağrı o kadar yüksek oluyor ki anlatamam. Haliyle bu şekillerde olmuyor bırakıyorum.

Yok ayakklarim birzdaha kalkik omuzlarnda oldgnda ozellikle
Yaa benim öyle de oluyo bide arkadayken oluyo,bebek için gidiyorum ben her ay,ultrasonla bakıyo,olsa bişi görülürmüydü,nası anlaşılıyoki,ayrı bi filmi falan barmıki

Ya ben de gittim hic bir sey yok dediler simdi adetmin ikinci gunu gitmm gerkiyrdu bu defa soledilwr ama olsada gorurler herhalde

Bence sornunuzn anlatp bir doktora gonmekde fayda var en azndan erken mudahele olur ins sorn yoktr ama tabi erken tedbir almk daha iyibolur hemde kuskularnz gider

Evet dr şart oldu. Çok oldu devamlı yaşıyorum bunu. Bıktım bende.

Bende cok yorlmusym o dormdan psikolojk olrk ama ins bir sey cikmz ondan deildr cnm

Evet dr şart oldu. Çok oldu devamlı yaşıyorum bunu. Bıktım bende.

Bende cok yorlmusym o dormdan psikolojk olrk ama ins bir sey cikmz ondan deildr cnm
Yok benimki psikolojik değil buna eminim. Kist olabilir gibi. Bu hafta bir randevu alayım da hallediyim. Hep erteliyordum ama kaçış yok bu belli.

Yo o agri dan dolayi psikolajik olark oyuzdn yoruluyrdm hep nedn acaba diyrdm

Acaba bu ay bile olsa kullanmasm mi sagan kurinu mubuygulasm benm de hic icm den gelmiyr kullanmak
ben olsam sogan suyunu tercih ederim ama yinede kalbinin sesini dinle ben hap yerine sogan kullandım adetimi biraz duzeltti evlendikten 8 ay sonra gene tekrarladı sogan suyu kıstı kucultuyor ama benimki kıldı yeniden hortladı :) sogan suyunu dene arastır nasıl kullanılıyor ıbrahım saracoglundan

tsk ederim cok arastırdım doktor sıtesine sordum doktor muayne dedi kendi doktoruma gidicem ama test yapıcam cok umitleniyorum hamilelik sıkayetleride boyle dıyor ama ameliyat olalı 1 ay 1 hafta falan olcak

Sogan kurunn nasil kullanildigini ama isde cok endism var galiba sonunda hapi birkicm simdibregl donemimdeyim bitsin basliycm ins bir yandan da diyrm kisa sure zarari olmaz belki sen ne kadr sure kullandn ilaci yani yasminn ne kdr sure de zararini gordn

Back