Iliskide sol kasik agri ve batmasi

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
Kizlar ben dermoid kist ameliyati oldum 3 bucuk hafta once sag kasigimdan 1 hafta dir esimle cinsel iliskimizde sol kasigim agri ve batma oluyor =( yardim edin doktoruma subatta gidicem

Ameliyatim sag tara
muhtemelen ameliyatınız ile ilgili bir hadise değil, endişelenmeyin
Ameliyatim sagda ama solum cinsel iliski ve sonrasinda cok aciyor hamile degilim cunki daha adet goreli 7 gun gecti napcam bilmiyorum yoruldum artik sukur bugunku gunume tskler

Meraba kizlar acilll.
Iliski sirasinda sol kasigim aşırı derecede agrıyor sanki bir torba var ve oraya deyiyormus gibi cevaplarsaniz sevinirim

kızlar aynı sorunu yasayıpta doktora giden yokmuuuu ılıskı sırasında ve sonrasında acı agrı batma cekenlerrrr ......

bende aradabir batma oluyor ama makatta sanki arkama baski yapiyormus gibi bende bilmiyorum ama endometriosis den süphelenilebilir bu tür agrilarda iyi bir doktora görünün bendede doktorum ondan süpheleniyor ama bana hamile kalmaya calis dedi. deniyoruz olmuyor insallah olur daha 3 aydir deniyoruz

bende
ıstıyorum cocuk ama ALLAH buyuk

Bende de ilişki sırasında ağrı oluyor içerde, özellikle de bazı pozisyonlarda daha çok oluyor, doktoro bunu sormadım hiç, her seferinde unuttum, her ay gidiyorum ama,bunla ilgili hiç bişi o da sölemedi ben de,ne olaki??

Endometriosis ne ki? Onda mu ağrı oluyormuş öyle?

ins kötü bir sorun yoktur hepimizdede bende hem ilişkide hemde ilişki sonrasında subatta gidicem bekliyorum test yapıcam 1 hafta sonra bakalım tek hamile kalayımda ne olabilirse olsun artık ALLAH yardımcmz olsun

O sornlar ben de de oluyr du doktorumu arayip sordm bir sey olmaz eger zorladiysaniz olabilir demisti bu ay yumurtaliklari uyarmak için tedavi ye gittiğimiz de kist cikti simdi doğum kontrol hapi ver di ben doktoruma guvenip gitmedm keske gitseydim daha erken teşhis konur du sizde bence bir gidip isterseniz doktora bakinn

tsk ederim sizdeki kist ne kisti cocuk sahibi olmak istiyorsanız ıyı arastırın hapı kullanmayı

Ya yumurtalik kisti cikti 21 gunlk kullanicm bu aylk ama benm de endiselerm var acaba kullanmasm mi die doktorm bir daha ki ay catlatmanignesi kullanicgi icn bu ay kisti yok etmemiz lazm dedi

Ya yumurtalik kisti cikti 21 gunlk kullanicm bu aylk ama benm de endiselerm var acaba kullanmasm mi die doktorm bir daha ki ay catlatmanignesi kullanicgi icn bu ay kisti yok etmemiz lazm dedi
yasmin hapı bana cok zarar verdi kistimi yok etmeye calıstılar ama basaramadılar evlendikten sonra tarlusal kullandım adet görmek icin amelyt oldum kıl cıkardılar hala sol kasık ve bel agrılarım var bu ay kucultebilir hap ama catlatmadan sonra baskasınada göster ıns olur bebegin hepimizin

Benimde ilişki sırasında bazı pozisyonlarda ağrı oluyor. Yorumları okudum ama net bi cvp alamadım. Neden bilen varsa yazsın.

Cinsel ilişkide içeride derinde oluşan ağrı içerideki bir problemin uyarı işareti olabilir. Penis rahim ağzına dokunduğunda oluşan ağrının birçok sebebi olabilir:

• Rahim-yumurtalık enfeksiyonu
  • Rahim problemleri
  • Endometriozis
  • Alt karın bölgesinde kitle
  • Bağırsak veya idrar torbası hastalığı
  • Yapışıklıklar
  • Yumurtalık kistleri

Nette bir çok nedeni var ama hangisi bilemedim.

Acaba bu ay bile olsa kullanmasm mi sagan kurinu mubuygulasm benm de hic icm den gelmiyr kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…