Ameliyatim sagda ama solum cinsel iliski ve sonrasinda cok aciyor hamile degilim cunki daha adet goreli 7 gun gecti napcam bilmiyorum yoruldum artik sukur bugunku gunume tsklermuhtemelen ameliyatınız ile ilgili bir hadise değil, endişelenmeyin
ıstıyorum cocuk ama ALLAH buyukbende aradabir batma oluyor ama makatta sanki arkama baski yapiyormus gibibende bilmiyorum ama endometriosis den süphelenilebilir bu tür agrilarda iyi bir doktora görünün bendede doktorum ondan süpheleniyor ama bana hamile kalmaya calis dedi. deniyoruz olmuyor insallah olur daha 3 aydir deniyoruz
Endometriosis ne ki? Onda mu ağrı oluyormuş öyle?bende aradabir batma oluyor ama makatta sanki arkama baski yapiyormus gibibende bilmiyorum ama endometriosis den süphelenilebilir bu tür agrilarda iyi bir doktora görünün bendede doktorum ondan süpheleniyor ama bana hamile kalmaya calis dedi. deniyoruz olmuyor insallah olur daha 3 aydir deniyoruz
ins kötü bir sorun yoktur hepimizdede bende hem ilişkide hemde ilişki sonrasında subatta gidicem bekliyorum test yapıcam 1 hafta sonra bakalım tek hamile kalayımda ne olabilirse olsun artık ALLAH yardımcmz olsunBende de ilişki sırasında ağrı oluyor içerde, özellikle de bazı pozisyonlarda daha çok oluyor, doktoro bunu sormadım hiç, her seferinde unuttum, her ay gidiyorum ama,bunla ilgili hiç bişi o da sölemedi ben de,ne olaki??
tsk ederim sizdeki kist ne kisti cocuk sahibi olmak istiyorsanız ıyı arastırın hapı kullanmayıO sornlar ben de de oluyr du doktorumu arayip sordm bir sey olmaz eger zorladiysaniz olabilir demisti bu ay yumurtaliklari uyarmak için tedavi ye gittiğimiz de kist cikti simdi doğum kontrol hapi ver di ben doktoruma guvenip gitmedm keske gitseydim daha erken teşhis konur du sizde bence bir gidip isterseniz doktora bakinn
yasmin hapı bana cok zarar verdi kistimi yok etmeye calıstılar ama basaramadılar evlendikten sonra tarlusal kullandım adet görmek icin amelyt oldum kıl cıkardılar hala sol kasık ve bel agrılarım var bu ay kucultebilir hap ama catlatmadan sonra baskasınada göster ıns olur bebegin hepimizinYa yumurtalik kisti cikti 21 gunlk kullanicm bu aylk ama benm de endiselerm var acaba kullanmasm mi die doktorm bir daha ki ay catlatmanignesi kullanicgi icn bu ay kisti yok etmemiz lazm dedi
yasmin hapı bana cok zarar verdi kistimi yok etmeye calıstılar ama basaramadılar evlendikten sonra tarlusal kullandım adet görmek icin amelyt oldum kıl cıkardılar hala sol kasık ve bel agrılarım var bu ay kucultebilir hap ama catlatmadan sonra baskasınada göster ıns olur bebegin hepimizin
Cinsel ilişkide içeride derinde oluşan ağrı içerideki bir problemin uyarı işareti olabilir. Penis rahim ağzına dokunduğunda oluşan ağrının birçok sebebi olabilir:
- Rahim-yumurtalık enfeksiyonu
- Rahim problemleri
- Endometriozis
- Alt karın bölgesinde kitle
- Bağırsak veya idrar torbası hastalığı
- Yapışıklıklar
- Yumurtalık kistleri
Nette bir çok nedeni var ama hangisi bilemedim.
Benim de her pozisyonda olmuyr bazilarnda oluyrdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?