- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.494
- 133
- Konu Sahibi Zorlumacera
kendimize yeteri kadar vakit ayırıyoruz kendimize ait kişisel bakım, yalnız kalma, kendi başımıza eğlenme, dinlenme gibi şeyler için. bunun bizde önemi çok fazla. arkadaşlarımızada vakit ayırırız ve her yere çift olarak gitmeyiz çünkü arkadaşlarımızın bizimle tekkende vakit geçirebilmesi önemli ve yeri ayrı. birbirimizle baş başa veya ortak arkadaşlarımızla vakit geçirmeyide seviyoruz kısacası bir şekilde dengeliyoruz bir şeylere ayarlamamız gereken zamanı. sadece okul konusu yüzünden dengeleyemediğimiz oluyor. Mesela sevgilim okula değilde arkadaşlarına çok zaman ayırmaktan dolayı bana vakit ayıramasaydı bunu problem ederdim. Biz genellikle haftasonları cuma cumartesi pazar birlikteyiz, haftaiçi ise okul, arkadaşlar, ve kendimize vakit ayırıyoruz. Hem özlemişte oluyoruz birbirimizden sıkılmıyoruz bu sayede. Ama nadiren spontane olarak haftaiçide bir araya geldiğimiz oluyor buda rutininin dışına çıkmak gibi hissettirdiği için monotonluktan bir adım uzaklaşmış oluyoruz. Bence ilişkilerde özgür olmak ve özgür bırakmak çok ruha ve aşka iyi gelen bir şey dozajı ayarlanabildiği, suyu çıkarılmadığı sürece