• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kanama

Aslihancim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4
0
1
31
Yeni evliyim eşimle ilk gecemizde bir türlü hazır hissedemedim ön sevişme uzun olmasına rağmen daha sonra eşim dayanamadı aniden girdi penisinin yarısı girdi o an çok fena bi ağrı ve acı hissettim beş saniye kadar durdu çıktı o sırada ben kasıldım ve çok ağladım acıdan... daha sonra aşırı kanamam oldu ertesi sabaha kadar devam etti akıntı şeklinde ama ilk esnada aşırı oldu kanamam.. tek giriş oldu gel git yapmadı beş sn sonra çıktı zaten benim canım cok yandığı için. On gün kadar bekledik on günde birkaç gün lekelenmem oldu on günün sonunda tekrar denedik ben yine kasıldım hazır hissedemedim eşim sadece az bi kısmı girdi yine kanamam oldu ilk seferki kadar cok olmasa da yarısı kadar kanamam oldu sonra tam giremeden bıraktık hiç birşey anlamadım zevk almadım kızlık zarından mı kaynaklı acaba zarım mı bozulmuyor yoksa yara falan mı oldu bu durumu yaşayan var mı her ilişkide böyle kanama mı olacak kaçıncı ilişkinize kadar kanamanız devam etti yardımcı olursanız sevinirim

Bu olaylar kişiden kişiye değişir, eşinizin biraz daha anlayışlı ve hassas olması gerektiğinin yanı sıra doktora gidin

Ondan olmuştur.Ben normal ilişki yaşayamadım tedaviyle oldu ama ona rağmen ilk ilişkide kanamam olmadı hiç.Kanama insanın kendini kasmasından ve eşin aceleci davranmasından olurmuş doktorum öyle demişti.İstersen bir doktora çık krem falan bişey verir

Back