• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkide içeride yırtılan kondom

Merhababirderdimvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
30
7
1
24
Merhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .

Merhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
Çıkan ses pat diyeyse bir şey olmaz ama cart yada curt olsaydı şüpheli olurdu sevgili yeni üye. Ayrıca içinize akanda nerdeyse bir damla bile değilmiş biliyorsunuz ki bir kepçeye bir sperm düşer 😎

kesinlikle ertesi gün hapı alın

Haklısınız zevk suyundan hamile kalmak “size göre” imkansız, bilimsel olarak imkan dahilinde
Boşverin siz patır patır sevişmeye devam edin çocuk doğunca zor oluyor sevişmek filan

Senin konular niye hep böyle bakıyorum sürünmekten vazgeçtin
Hamilemiyim konusuda bitti şimdi de bu
Hep cinsellikte başına bir şeyler geliyor

Seni gidi seni, sürtündüm demeye korkuyorsun prezervatif pat diye patladı falan 😂
Kondom patladı neden yalan söyleyeyim ki? Tanımadığım insanlara karşı mi yalan söyleyecek kadar cesaretsizim

Pat diye patlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim lllalalala
Hamile olabilirsin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün o gelen de yerleşme kanamasıdır çocuk doğunca haber ver altın takalım

Back