Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bende emla kullanmak istyrm iliskiye girmeden once ama nasil kullanicam tam olarak nereye surucem bilmiyorum bilgi verebilir misin?icine mi sürmek gerekiyor acaba?
Merhaba bende 1.5 sene oldu evleneli her denememiz basarisiz geciyo islanma oluyo bayaa ama penis asamasina gelince girmiyo eşim artik bana soguk davraniyo yemiyo konusmuyo napicam ben parmak egzersizlerim basarili ama pns girmiyo
Merhaba bende 1.5 sene oldu evleneli her denememiz basarisiz geciyo islanma oluyo bayaa ama penis asamasina gelince girmiyo eşim artik bana soguk davraniyo yemiyo konusmuyo napicam ben parmak egzersizlerim basarili ama pns girmiyo
Canim bende evleneli bir yil oldu ilk ay bizde iliskiye giremedik esimle doktora gittik bir sorun olmadigini bir kayganlastirici ilac yazdi hem uyusturuyor hemde rahat olmasini sagliyor Gleitgelen kayganlastirici jel adi ucuzda fiyati bi bak istersen