ilişkide emla kremi

kullanmadım ama uyuşturma etkisi oldugundan acıyı azaltabilir anestolda aynı şekilde ama
ben kayganlaştırıcı jel öneririm ben kullanıyorum çokta memnunum

emla fiyat olarak pahallı ve çok yakıyor. vajinanın florasını bozmamak adına kullanmasnız daha iyi ama illaki kullanacaksanız anestolü deneyin fiyat olarak daha uygun ve daha az yakıyor bence.buarada anestezik krem kullanacaksanız eşinizin etkilenmemesi için prezv. kullanmayı unutmayın.

ben kullanmama nı tavsiye ederim ki bu ilaç sinirleri uyusturuyor hissetmıyorsun yasadıgını nasıl hıssedeceksın ayrıca vajına florasını sabun bile sürmeyin diyorlar bozulur diye dilkkat edilecek ve doktora danışılması gereken bir konu bu .

sakın kullanma ben o hatayı yaptım 50 tl çöpe gitti.
benım derdıme care kayganlastırıcı oldu :)

İlişki sırasında uyuşturucu krem kullanmak isteyecek kadar büyük bir ağrınız varsa bir jinekolog muayenesinden geçmenizi öneririm. Ama hafif ve tekrarlayan bir ağrıysa, ilişki öncesinde ilişkiyi gerçekten isteyip hazır olduğunuzu hissetmeden başlamamalısınız. Vajinanın cinsel ilişkiye hazırlanması ve ıslanması uzun bir süreçtir, eğer yeterli vakti ayırmazsanız tahriş ve ağrı olabilir.
Uyuşturucu kremler adı üzerinde sinirlerinizi uyuşturup ilişki sırasında alacağınız zevki sıfıra indirirler. Bu nedenle, belli zamanı tanısanız bile vajinanız hazır olmuyorsa kayganlaştırıcı kullanmalısınız.

Kızlar ben emla yı genıtal bolgemde agda ıcın kullanmıstım ama sadece ıcını uyusturuyor ama hıssetmemenızı saglamıyor ayrıca dıger arkadasların soyledıgı gıbı cok can yakıyor bende ıse yaramadı ayrıca genıtal bolgenın ph degerını bozmamak ıcın kullanmamanızı onerırım .

sakın sakın kullanmayın, aman ha, uyuşukluk geçtikten sonra eğer bölge tahriş olmuşsa at gibi koşturur adamı benden söylemesi.

arkadaslar vajınaya su harıcınde baska hıcbırsey kullanmak doğru degıl doktorlar kesınlıkle kullanmamamız gerektıgını soyluyor hele doktora gıtmeden kesınlıkle kullanmayın herkesın vucudu farklı tepkıler gosterebılır bence doktor kontrolu harıc kendı basınıza kullanmayın ben bır defa yaptım ıkı kere tekrarladı canım cıktı
:KK50:

bende evliliğimin ilk 2 senesini vajinismus olarak geçirdim...emla krem , vajinaya botoks aklınıza ne gelirse hepsini denedim ama inanın olmuyor...en iyi çözüm psikolojik destek derim kremler helede uyuşturucu kremler hiç işe yaramıyor...

arkadaşlar ilişkiye hazır hale gelince zaten orjinal kremi var vajinanın.kendinize kimyasal madde aramayın derim.akan sıvı tüm kremlerden daha kayganlaştırıcı :) durduk yere başınıza iş açmayın bence.ayy utandım da ama öle yani :KK17:

arkadaşım biz 1 yıl ilişkiye giremedik doktor emla verdi çok faydası oldu hemen o ayda hamile kaldım bence bir zararı yok

Slm bende 1 senelik evliyim hala esiml birlikte olamadim emla kremi duydum ama gercekten etkilimi yarari zarari nedir yardimci olurmusunuz lutfen Allah rizasi icin sizde bu derdi yasamisiniz neler yasadigimi anlarsiniz yardim edin lutfn

Slm bende 1 senelik evliyim hala esiml birlikte olamadim emla kremi duydum ama gercekten etkilimi yarari zarari nedir yardimci olurmusunuz lutfen Allah rizasi icin sizde bu derdi yasamisiniz neler yasadigimi anlarsiniz yardim edin lutfn

Canim bende evleneli bir yil oldu ilk ay bizde iliskiye giremedik esimle doktora gittik bir sorun olmadigini bir kayganlastirici ilac yazdi hem uyusturuyor hemde rahat olmasini sagliyor Gleitgelen kayganlastirici jel adi ucuzda fiyati bi bak istersen

Canim bende evleneli bir yil oldu ilk ay bizde iliskiye giremedik esimle doktora gittik bir sorun olmadigini bir kayganlastirici ilac yazdi hem uyusturuyor hemde rahat olmasini sagliyor Gleitgelen kayganlastirici jel adi ucuzda fiyati bi bak istersen
Kullanmadigim jel kalmadi ama olmuyo emla krem nasil siz nasil basardiniz yardimciolurmusunuz

X