İlişkide boşalmak

Ece0505

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
39
15
21
Arkadaşlar öncelikle 1 buçuk aylık evliyim ve cinsel ilişkiye ilk defa evlendiğim gün başladım yani dha önce her hangi bi cinsel hayatım yoktu sadece arada bi klitoris masturbasyonla orgazm oluyordum şimdi ise eşimle ilişkiye girdiğimde elimi kullanmadan boşalamıyorum yani ilişki sırasında klitorisi elimle uyararak boşalabiliyorum bu normal mi yani herkeste mi öyle yoksa el kullanılmadan da boşalma gerçekleşebiliyormu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim ilk defa ilişkiye girdiğim için benim pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Klitorisi uyarmadan cinsel birleşmeyle de orgazm oluyor.
Evliliğiniz çok yeni biraz zamana bırakın ve tadına varın.
Klitoris ve vajina bağlantılı zaten birisi dışardan uyarılıyor diğeri içerden.

G noktasını araştırın, bir de ilişki sırasında kegel egzersizi yapmaya çalışın, penetrasyon sırasında girerken gevşek bırakıp çıkarken sıkacaksınız kaslarınızı, başlangıçta çok yorucu geliyor ama alışınca zorlanmıyorsunuz

Yani hep öyle mi olacak herkste öyle değildir sanırım kafam karıştı ya bende mi sorun var yoksa
Yani önemli olan zevk almanız. Bunun bir kuralı yok ki, illa el ile olacak elsiz olacak diye. Bu vajinal orgazm olayını abartan abartana. Vajinal orgazmın kaynağı da klitorusdır. Klitorus'un içe doğru uzanan kollarının uyarılması sonucu oluşur ama pek çok kadın için bu yeterli bir uyarım olmayabiliyor ve klitorus başının uyarılmasına ihtiyaç duyuluyor. Klitorus başını uyarmadan "vajinal" orgazm olabilen kadınların istatistiksel olarak yüzdesi "%20-30dur. Buna rağmen, bu küçük azınlık tarafından, sanki en doğru yol vajinal orgazmmış gibi lanse edilmesi de çok saçma geliyor bana. Bu klitoral uyarıma ihtiyaç duyan kadınlarda "bende bir şeyler mi eksik" duygusunu yaratıyor. Yok öyle bir şey. klitoral uyarıya da ihtiyaç duyabilirsiniz, bunda bir anormallik yok. Belki klitoral uyarı olmadan da orgazm olursunuz veya olmazsınız, bunun için kasmaya da gerek yok. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…