- 29 Ekim 2020
- 28
- 5
- Konu Sahibi vintagesevenn
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz eşimle ilişkide vajinam aşırı sulanıyor ve ben zevk alamıyorum eşimin penisini hissetmiyorum sulanmayı önleyecek birşey yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl ten uyumu maaşallah. Bu şekilde olabilmek için karşındaki erkeğe ölüp bitmen gerekiyor.sen bir de şikayet ediyorsun. Iyi bulmuşsunuz birbirinizi.Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz eşimle ilişkide vajinam aşırı sulanıyor ve ben zevk alamıyorum eşimin penisini hissetmiyorum sulanmayı önleyecek birşey yok mu
Hayir Buda ıslanmamak gibi bir sorun. Fazla ıslanmak. O kadar çok ıslaklık oluyor ki his kalmıyor. Uyumla vs alakası yok bende aynı sorunu yaşıyorum.Bu nasıl ten uyumu maaşallah. Bu şekilde olabilmek için karşındaki erkeğe ölüp bitmen gerekiyor.sen bir de şikayet ediyorsun. Iyi bulmuşsunuz birbirinizi.
Bence var. Benim ancak çok aşırı hoşlandığım erkeklerde bu durum oluyor.diğerlerinde tükürükle ıslatmak zorunda kalıyorum hatta.Hayir Buda ıslanmamak gibi bir sorun. Fazla ıslanmak. O kadar çok ıslaklık oluyor ki his kalmıyor. Uyumla vs alakası yok bende aynı sorunu yaşıyorum.
ilişki sırasında hissetmemiz de gerekiyor sonuçta. Çok çok çok yoğun ıslanma ile ne yaptığınızı hissetmiyorsunuz bile. Kayganlaştırıcının tamamını tek seferde kullanılması gibi düşünün. Bu fazla kayganlık iyi olmuyor ilişki anında. Arada kurulama yapmanız gerekiyor oda ortamı bozuyor.Hayal edemedim ıslaklık nasıl sorun olabilir.
Penisi çıkarıp kurulayıp devam etmek
Hissetmeyi engellemez diyor benim mantığım. Fazlası taşıp akar zaten? Belki başka bir problem vardır, hastalık vs gibi, o ıslaklık da onunla alakalıdır?ilişki sırasında hissetmemiz de gerekiyor sonuçta. Çok çok çok yoğun ıslanma ile ne yaptığınızı hissetmiyorsunuz bile. Kayganlaştırıcının tamamını tek seferde kullanılması gibi düşünün. Bu fazla kayganlık iyi olmuyor ilişki anında. Arada kurulama yapmanız gerekiyor oda ortamı bozuyor.
Bence siz iğreniyor olabilirsiniz ıslaklıktan, kurulama filan bana çok saçma geldi.ilişki sırasında hissetmemiz de gerekiyor sonuçta. Çok çok çok yoğun ıslanma ile ne yaptığınızı hissetmiyorsunuz bile. Kayganlaştırıcının tamamını tek seferde kullanılması gibi düşünün. Bu fazla kayganlık iyi olmuyor ilişki anında. Arada kurulama yapmanız gerekiyor oda ortamı bozuyor.
Niye iğreneyim kendi ıslaklığımdan canım :))))Bence siz iğreniyor olabilirsiniz ıslaklıktan, kurulama filan bana çok saçma geldi.
Bazen ben de aşırı ıslanıyorum bazen de aşıı kuru oluyor. Neden değişiyor ki.Uzun zaman kuruluktan sonra ilk defa bu hafta o ıslaklığı yaşadım ve aşırı hoşuma gitti dua ettim keşke böyle olsa hep diye.
İnanılmaz haz aldım. Bu aslında aşırı iyi bir şey.
Prezervatif kullanıyor musunuz?
Eğer kullanmıyorsanız bir de öyle deneyin. Ya da ara ara silinin :)
Kimisi diyor ki yumurtlamanın yoğun olduğu dönemler akıntı çok olur, kimisi akıntının çok olmasını enfeksiyona bağlıyor. Hangisine inanmalıyım bilmiyorum. :)Bazen ben de aşırı ıslanıyorum bazen de aşıı kuru oluyor. Neden değişiyor ki.
Enfeksiyon olsa kötü kokar.bu bildiğin su.Kimisi diyor ki yumurtlamanın yoğun olduğu dönemler akıntı çok olur, kimisi akıntının çok olmasını enfeksiyona bağlıyor. Hangisine inanmalıyım bilmiyorum. :)
Evet benimki de öyle bu aralar çok şükür niye bilmiyorum bir şeyler yolunda gidiyormuş gibi hissediyorum.Enfeksiyon olsa kötü kokar.bu bildiğin su.